• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Anti Wrinkle Patch

Laastari ryppyjä vastaan
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Anti-Wrinkle Patch ryppylaastareita auttavat häivyttämään kasvojen ryppyjä ja juonteita. Käyttämällä Anti-Wrinkle ryppylaastareita voit nauttia näkyvästi kiinteämmästä, tasaisemmasta ja virheettömämmästä ihosta.

 • Edistävät solujen uusiutumista
 • Syväkosteuttavat ihoa
 • 100% luonnolliset ainesosat
 • Helppo käyttää
 • Antaa tasaisemman, pehmeämmän ja nuorekkaamman ihon

Anti-Wrinkle Patch ryppylaastarit ovat innovatiivinen ja turvallinen ratkaisu auttamaan eroon ei-toivotuista ikääntymisen merkeistä kasvojen iholla. Lisäksi se auttaa torjumaan ryppyjä ja juonteita ihoa sekä hoitamaan ja kosteuttamaan ihoasi ilman suurempia toimenpiteitä.

Mitä ovat Anti-Wrinkle Patch ryppylaastarit?

Anti-Wrinkle Patch ryppylaastarit ovat kasvojen ongelma-alueisiin asetettavia laastareita, jotka vapauttavat tehokkaita ainesosiaan iholle esimerkiksi yöunien aikana. Jo muutaman viikon käytön jälkeen voi tuntea ihosi raikkaammaksi ja nuorekkaammaksi.

Nämä laastarit toimivat niiden huolella valittujen ihoa hoitavien ainesosien avulla. Anti-Wrinkle Patch on tuote, joka ei välitä vain ihon ulkonäöstä vaan myös sen terveydestä.

Miksi nämä ryppylaastarit ovat niin tehokkaita?

Transdermaalista tekniikkaa käytetään nykyään sekä lääketieteellisellä että esteettisellä alalla. Toisin kuin suun kautta otettavat lääkkeet, Anti-Wrinkle Patch laastarit lähettävät vaikuttavat ainesosat suoraan iholle ja siten verenkiertoon kiinteyttäen kasvojen juonteita sisältä ja ulkoa päin.

Sen lisäksi, että se käyttää transdermaalista tekniikkaa, nämä laastarit on suunniteltu parantamaan ihon kuntoa sillä aikaa kun rentoudut tai nukut yöunia. Päivän aikana iho stressaantuu ja huokoset tukkeutuvat hien ja saasteiden päästyä iholle. Aseta laastarit kasvoillesi illalla, kun ihosi on puhdas ja rentoutunut, jotta sen ainesosat voivat toimia esteettömästi maksimoiden tehonsa.

Mitkä ainesosat tekevät tästä ainutlaatuisen?

Kaikki Anti-Wrinke Patch ryppylaastereiden ainesosat on tarkkaan ja huolellisesti valittu. Valinnan perustana on ollut löytää ainesosat, jotka antavat parhaat tulokset aiheuttamatta sivuvaikutuksia. Tämä tuote tuo harmonista hyvinvointia ihollesi ja auttaa taistelemaan ryppyjä vastaan.

Anti-Wrinkle Patch ryppylaastareiden pääasiallinen ainesosa on natriumhyaluronaatti, mikä toimii tärkeimpänä ainesosana useimmissa kasvojen ihonhoitotuotteissa. Tämän puute voi aiheuttaa ihon karheutta ja kuivuutta, jotka yhdessä edistävät ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa vähintään kuudeksi tunniksi, natriumhyaluronaatti varmistaa ihon paremman kosteutuksen.

Nämä ryppylaastarit sisältävät myös risiini-kasvia, omenaruusua ja allantoiinia, jotka kosteuttavat ihoa korjaten iän mukanaan tuomia merkkejä tehden ihosta sileämmän ja nuorekkaamman.

Kuinka käytän Anti Wrinkle Patch ryppylaastareita?

Varmista, että ihosi on kuiva ja puhdas ennen ryppylaastareiden asettamista. Levitä laastarit kasvojesi alueelle, jossa on eniten epätäydellisyyksiä, mutta ei koskaan lähelle silmiä. Paina 5 - 10 sekunnin ajan, jotta laastari kiinnittyy kunnolla. Laastareiden tulisi olla kosketuksissa ihon kanssa vähintään kuusi tuntia.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.