Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Antarctilyne Plump3 Voide 50ml Voide | Ikääntymisen merkkejä vähentävä voide

Skin Doctors

47.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skin Doctors Antarctilyne Plump3 vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä. Voide sisältää ainutlaatuisen kolmivaikutteisen trylagen –ainesosan, joka auttaa kolminkertaistamaan ihosi kollageenin tuotannon jopa yhdessä viikossa.
  • Vähentää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä
  • Kolminkertaistaa ihon kollageenituotannon jopa viikossa
  • Vähentää ryppyjä ja juonteita
  • Kosteuttaa ihoa
  • Sileämpi ja nuorekkaampi iho

Skin Doctors Antarctilyne Plump3 lisää ihon kollageenin tuotantoa, vähentäen ryppyjä ja kiinteyttäen ihoa.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 50 ml

Mikä on Skin Doctors Antarctilyne Plump3?

Ihon kollageenin tuotanto on tärkeää ihosi hyvinvoinnin ja ulkonäön kannalta. Kollageeni toimii kuin liimana, joka sitoo sidekudoksen ja solut toisiinsa. Skin Doctors Antarctilyne Plump3 on innovatiivinen ihon kimmoisuuden kohentaja, joka sisältää kollageenituotantoa tehostavaa Trylageenia. Se on myös tehokkaampi kuin kuin useat antarktilyneiiniä sisältävät tuotteet, vähentäen entistä tehokkaammin ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Miten Skin Doctors Antarctilyne Plump3 toimii?

Skin Doctors Antarctilyne Plump3-voide sisältää innovatiivista kolmivaikutteista ainesosaa, trylageenia, joka on yhdistelmä aktiivisia peptidejä ja proteiineja. Se tehostaa kollageenituotantoa ja silottaa ryppyjä ja juonteita.

Kollageenin järjestäytyminen: Trylageenin on myös osoitettu järjestävän kollageenikuituja järjestystä ja sitoo niitä toisiinsa. Tehostunut kollageenituotanto: Tutkimukset ovat osoittaneet trylageenin kolminkertaistavan kollageenituotannon jopa viikossa.

Kollageenisuoja: Tutkimukset ovat osoittaneet trylageenin vaikuttavan kehon kollageeneja hajoittavaan entsyymituotantoon.

Miten Skin Doctors Antarctilyne Plump3-voidetta käytetään?

Tutkimukset ovat osoittaneet 5% trylageenia sisältävien voiteiden vähentävän ryppyjen syvyyttä jopa 35% kuukauden säännöllisen käytön tuloksena. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee käyttää voidetta vain kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Kuukauden käytön jälkeen ihosi alkaa tuntua huomattavasti pehmeämmältä ja sileämmältä. Voit myös huomata lisääntyneen kollageenimäärän ihollasi ryppyjen syvyyden vähentyessä. Voide sopii myös nuoremmille ryppyjen ehkäisyyn.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Skin Doctors testaa ihonhoitotuotteidensa turvallisuuden ja tehokkuuden kaikille ihotyypeille. Vaikka tuotteella ei ole tunnettuja haitallisia sivuvaikutuksia, jokainen iho reagoi eri tavalla erilaisiin hoitoihin. Suosittelemme, että levität ensin pienen määrän tuotetta ihollesi testataksesi tuotteen soveltuvuuden itsellesi.

Mitä tuote sisältää?

Trylageeni on innovatiivinen kolmivaikutteinen ainesosa, joka muodostuu peptideistä ja proteiineista. Tutkimukset ovat osoittaneet sen vähentävän tehokkaasti ryppyjä.

Miten tilaan Skin Doctors Antarctilyne Plump3 -voiteen ShytoBuylta?

Voiteen tilaaminen ei voisi olla helpompaa. Paina vain "Lisää ostoskoriin" -painiketta ja aloita ostaminen jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Tämä kyllä tekee sen minkä lupaa!
  • * Huomasin tuloksia melkein heti. Mahtava tuote, ja helppo levittää. Miksi en ole ostanut tätä aiemmin?!!!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi