• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Antarctilyne Plump3

Kolmivaikutteinen Boosting -voide
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Skin Doctors on yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa kerännyt valtameristä saatavaa levää nimeltä Trylagen®, joka on peptidi-proteiini-yhdiste. Yhdistettynä voiteeseen, tämä auttaa saavuttamaan pehmeämmän, sileämmän ja kiinteämmän ihon. Suunniteltu erityisesti heille, jotka haluavat parantaa ihon hehkeyttä. Antarctilyne Plump3 käyttää edelläkäyvää tekniikkaa innovatiivisessa tuotteessa, joka on ehdoton hankinta ja lisä päivittäisten ihonhoitotuotteiden sarjaan.

 • Kiinteyttää ja elävöittää ihoa
 • Muokkaa ja silottaa ihon pintaa
 • Trylagen® syvänmeren yhdiste
 • Moderni ja kompakti suunnittelu
 • Nopeasti-imeytyvä voide
 • Kevyt ja raikas tuoksu

Antarctilyne Plump3’ -voiteen ainutlaatuinen yhdistelmä ainesosia, jotka ovat erityisesti käytetty tuotteessa raikastamaan ja uudistamaan ihon hehkua kuin myös energisoimaan, silottamaan juonteita, lisäämään elastisuutta sekä kiinteyttä. Tämä luksusvoide auttaa sensaatiomaisella tavalla saavuttamaan nuorekkuuden uudestaan, jättäen ihosi pehmeäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

Kollageenin vaikutus ikääntymisen prosessissa

Kollageeni, jota löytyy luista, lihaksista sekä ihosta, on yksi kehon tärkeimmistä rakennusaineista. Kollageeni muodostuu aminohappojen ketjuista ja sen tiedetään pitävän ihon kiinteänä, täyteläisenä sekä vahvana. Sillä välin, kun nuoren iho on täynnä kollageenia, ikääntyessä ja ollessa alttiina ympäristön stressitekijöille, kollageeni vähenee ihosta luonnostaan. Tämä johtaa yleensä ikääntymisen näkyviin merkkeihin kuten juonteisiin, ryppyihin sekä velttoon ihoon. Tavoitteena on uudistaa iho ja lisätä tervettä elinvoimaa suositun kollageenin avulla, joka on nykyisin suosittu useissa ihonhoitotuotteissa.

Antarctilyne Plump3

Skin Doctors ovat ammattimaisesti fuusioineet Trylagen® peptidin elinvoimaa lisäävät ainesosat yhteen syvältä valtameren pohjasta saataviin yhdisteisiin, tuoden saatavillesi uuden ja jännittävän tuotteen, joka auttaa sinua ylläpitämään ihosi terveyttä sekä hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Käyttämällä tätä yksinkertaista ja kiinteyttävää voidetta päivittäin, tulee siitä korvaamaton tuote ihonhoitotuotteissa. Ihosi saa korkeimman luokan huolenpitoa.

Uutettu Eteläiseltä jäämereltä...

Pseudoalteromonas Fermentoitu uute, joka tunnetaan myös nimellä Antarcticine, saadaan King George-saarelta Etelämantereelta. Ainutlaatuinen merilevä, jota on jo vuosituhannen ajan viljelty meren syvyyksissä. Sillä on äärimmäinen kyky sietää kylmää ja se sitoo itseensä vettä. Antarcticine on kasvavassa määrin otettu käyttöön ihonhoitotuotteissa sen kosteuttavan ominaisuuden vuoksi sekä sen kylmältä suojaavan ominaisuuden vuoksi.

Innovaatioiden käsialaa

Suunniteltu erityisesti ihon tarpeisiin, Trylagen® on yhdistelmä peptidejä sekä proteiineja. Aminohappojen muodossa esiintyvät peptidit ovat tulosta kollageenin uudistumisesta. Kattavat viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kosmeettiseen käyttöön tarkoitetut peptidit ikään kuin “muistuttavat” ihoasi ja antavat sille signaalin, että kollageeni on menetetty ja ihon tulee tuottaa kollageenia lisää. Valikoidut Tri-peptidit, koostuvat kolmesta aminohaposta, jotka ovat erityisenä seoksena Trylagen® peptideissä tukien luonnollista kollageenin tuotantoa. Uusi ja kekseliäs tapa lähestyä ihonhoidon tarpeita, on käyttää näitä tri-peptidejä niiden hyötyjen vuoksi tarjoamaan iholle pulleutta, kiinteyttämään pintaa ja aktivoimaan ihon luonnollista toimintaa.

Hydrolysoitu Vilja sekä Soijaproteiini, kerrostettuna sekoituksena aminohappoja sekä peptidejä, on myös sisällytetty Trylagen®-ainesosaan. Kiitokset monien hyötyjen, luonnollinen proteiini on nopeasti kipuamassa pioneerin asemaan korkealuokkaisten ihonhoitotuotteiden ainesosana. Niitä pidetään elintärkeinä ihon uudistamisessa. Erityisesti, ravintosoija on pitkään perinteisesti käytetty ainesosa sen arvokkaan kosteuttavan ominaisuuden vuoksi.

Täydellinen ainesosaluettelo

Vesi (Aqua), Etyyliheksyylimetoksikinnamaatti, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolysoitu vehnäproteiini, Hydrolysoitu soijaproteiini, Tripeptidi-10-sitrulliini, Tripeptidi-1, Lesitiini, Ksantaanikumi, Karbomeeri, Trietanoliamiini, Isopropyyliryraatti, Butyleeniglykoli, Etyleenialkoholi, PEG-20-stearaatti, Dimetokoni, Glyseryylistearaatti, Syklopentasiloksaanin, PEG / PPG-18/18-dimetikoni, Fenoksietanolin, Kaprylyyliglykoli, Stearyylialkoholi, Ceteareth-20: n, Fenyyli- trimetikonin, PEG-100 stearaatti, Disodium EDTA, Tuoksu (Parfum), Sodiumbentsoaatti, Maitohappo, Butyylimetyylifenyylipropionaali, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool.

Käyttö

Antarctilyne Plump3 on yksinkertainen ja miellyttävä voide käyttää, joka sopii helposti päivittäisiin ihonhoitorutiineihin. Käyttö: pese kasvosi hellävaroen suosikki puhdistustuotteella ja kuivaa. Levitä voidetta aamuin ja illoin ja nauti ylellisistä kosteutuksen tuloksista.

Neuvoja

Kuten aina ennen uutta ravintolisää käytettäessä, suosittelemme lukemaan täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Lisäksi testaa tuotetta vuorokausi ennen varsinaista käyttöä pienelle alueelle.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Huomasin tuloksia melkein heti. Mahtava tuote, ja helppo levittää. Miksi en ole ostanut tätä aiemmin?!!!

  A Aino small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tämä kyllä tekee sen minkä lupaa!

  R Ritu small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.