ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Antartiksen Krilliöljy

500 mg 60 kpl | Puhdas & kestävän kehityksen Omega-3

Haluatko löytää puhtaan ja potentiaalisen Omega-3-rasvahappojen lähteen? MaxMedix on mennyt niin kauas kuin kylmälle valtamerelle jäätäviin oloihin tuoden sinulle mukanaan Antarctic Krilliöljyn. Kerätty saastumattomasta, puhtaasta etelänkrillistä, koko merenalaisen maailman perustasta. Tämä ensiluokkainen ravintolisä sisältää luonnostaan Omega-3 rasvahappoja EPA ja DHA, Astaksantiinia ja Koliinia. Omega-3-rasvahappojen joukossa on monenlaisia hyötyjä ja nämä vahvat 1000 mg annokset pyrkivät uudistamaan näköäsi sekä vahvistamaan kongnitiivista toimintaa.

 • Kestävästi kerätty Omega-3 lähde
 • DHA edistää normaalia aivojen toimintaa ja ylläpitää normaalia verenpainetta
 • Koliini terveen lipidimetabolian ylläpitoon
 • 1000 mg vahva päivittäinen annos krilliöljyä
 • Nestemäiset kapselit ovat helppo niellä
 • Neutraali maku ja haju

Antarkin Krilliöljy sisältää ainutlaatuisia yhdisteitä, joita ei ole mahdollista saada kalaöljystä samoin kuin Omega-3:sta erittäin biologisesti saatavilla olevassa muodossa, jotta kehosi voi hyödyntää kaikki Omega-3-rasvahappojen terveelliset hyödyt. Nestemäiset kapselit auttavat palauttamaan kehon vastustuskyvyn ja tukee sitä toimimaan paremmin ja terveellisemmin.

 • GMP
 • Gluteeniton
21.99
$41.14
Säästät $15.26
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi valita Krilliöljy?

Kala on ollu yksi ihmisen parhaimmista ravinnon lähteistä jo luolamiesten ajalta lähtien. Ajan ja kokemuksen kautta viime vuosien aikana on opittu, että nämä rasvahapot sisältävät terveyttä edistäviä hyötyjä ihmiskeholle. Harva tietää, että tämänhetkisten tuotteiden laatu on vaarassa. Merenpohjassa elävät kalalajit ovat alttiita epäpuhtauksille ja saasteille, jotka on poistettava ennen kuin prosessista saadaan Omega-3-rasvahappoja, eikä elimistö pysty täysin hyödyntämään sitä.

Maxmedix Antarctic krilliöljy

Tutkijat alkoivat tutkia, että Krilliöljy on vaihtoehtona Omgega3 ravintolisälle. Menemällä kauas syvänmeren pohjiin he löysivät Etelämantereen, jossa elää Euphausia Superba Krilli. Krillin luonnollisesti lyhyen eliniän vuoksi, niillä on pienempi riski joutua alttiiksi erilaisille saasteille ja epäpuhtauksille. Ja lisäksi Krillit muodostavat maailman suurimman kollektiivisen eläinpopulaation ja ovat näin ollen kestäviä. Nämä ravinteikkaat äyriäiset ovat myös monien muiden eläinten Omega3 rasvahappojen lähde (Krillit itse syövät vain kasviperäistä ravintoa). Lisäksi, vaikka luonnollinen Omega3 annos on matala, Krilliöljyn on todistettu tarjoamaan samat myönteiset vaikutukset kalaöljyn ohella, kiitoksen sen korkean EPA ja DHA pitoisuuden. Käyttämällä Antarktista Krilliöljyä ravintolisänä, voit nauttia kaikista samoista ravintoaineista ja monesta muusta - vain puhtaammin, täyteläisemmin ja muodossa, joka on ensimmäinen luonnonvaroja säästävä valmistusprosessi.

Ainesosat

Omega-3 rasvahapot kuten eicosapentaenoic acid (EPA) ja docosahexaenoic acid (DHA), ovat oleellinen osa kehomme luonnollisia toimintoja, emmekä voi tuottaa näitä rasvahappoja itse. Aikaisemmin paras tapa päästä käsiksi näihin terveellisiin rasvahappoihin oli kalan syöminen. EPA ja DHA yhdessä vaikuttavat veren terveelliseen triglyseridiin, jota tarvitaan pieninä määrinä energian muodostumiseen ja verenpaineen ylläpitoon. Lisäksi DHA:lla on kyky ylläpitää näköä sekä aivojen normaalia toimintaa.*

 • Aivot
 • Sydän
 • Mieliala
 • Sokeritasot
 • Palautuminen harjoittelun jälkeen

Tästä Krilliöljystä löydät myös muita ainutlaatuisia ainesosia, joita et löydä muualta. Koliini on vesiliukoinen ravintoaine ja se kuuluu B-ryhmän vitamiineihin. Ruokavalion täydentäminen Koliinilla parantaa ehdottomasti mielialaa sekä kongnitiivisia kykyjä. Lisäksi Koliini ylläpitää metabolismia ja energiatasoja. Kapselin punainen väri on peräisin Astaksantiinista, joka on luonnollinen väri keitetyille äyriäisille. Astaksantiini on erityisen suojaava ravintoaine. Sen molekyylinen muoto mahdollistaa sen kiinnittymisen solujen seinämiin ja suojaa sisäistä Omega3 hapettumiselta. Lisäksi Astaksantiinin tiedetään edistävän sydämen toimintaa, näköä sekä ihoa.

Antarktisen Krilliöljyn käyttö

Kapselit ovat helppo ottaa ja ne ovat yksi helpoimmista asioista päivittäin. Ota yksi kapseli veden kanssa kahdesti päivässä ennen ruokailua. Kuten muiden ravintolisien kanssa, suosittelemme käyttämään vähintään kolme kuukautta ja sijoittamaan pitkäaikaiseen käyttöön saadaksesi parhaat tulokset tästä Krilliöljystä.

Neuvoja

Luonnollisena ainesosana, joka on päällystetty pehmeällä geelikuorella, krilliöljyllä ei tiedetä olevan haittavaikutuksia. Mikäli olet allerginen äyriäisille, ei tuotetta tule käyttää. Jos olet raskaana, imetät tai käytät muuta lääkitystä, konsultoi lääkäriä ennen ravintolisän käyttöä. Ravintolisä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. I

*EPA ja DHA hyötyjä ovat normaalin verenpaineen ylläpito, joka saavutetaan päivittäisellä 3 g annoksella, ja tasaisen triglyseridien ylläpitämiseksi päivittäin riittää 2 g annos. DHA hyöty liittyy puolestaan normaalin aivojen toiminnan sekä näön ylläpitämiseen ja hyöty saavutetaan päivittäisellä 250 mg annoksella. Älä ylitä päivittäistä 5 g annostusta rasvahapoissa EPA ja DHA.

Lue lisää
Antartiksen Krilliöljy 500 mg 60 kpl | Puhdas & kestävän kehityksen Omega-3

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Huomaan hyödyt jo nyt joten aion jatkaa käyttöä.

C Carlos
Verified Purchase

Saapui nopeati. Ei maistu miltään eikä aiheuta jälkimakua.

E Erkki
Verified Purchase

Todella tyytyväinen!

A Amanda
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös