Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Anaaliseksi eli anaaliyhdyntä - Ohjeet hyvään peppuseksiin

Anaaliseksi on yhä useammin puheenaiheena. Tutkimuksen mukaan jopa 33% miehistä ja naisista on kokeillut anaaliseksiä. Monet heistä pitävät anaaliseksiä nautinnollisena vaihtoehtona, mutta tämä vaatii joskus hieman ennakkovalmisteluja.

Valikoimastamme löytyvien anaaligeelien- ja suihkeiden avulla voit tehdä anaaliseksistä nautinnollisempaa ja kivuttomampaa ja vähentää peräaukon limakalvojen ärsytystä.

Tehdäksesi anaaliseksistä mahdollisen miellyttävän kokemuksen, suosittelemme varovaisuutta ja asiaankuuluvien liukuvoiteiden ja rentoutteiden käyttämistä. Sinun tulisi myös keskustella partnerisi kanssa, jos olet epävarma tai luulet kokevasi anaaliseksin epämukavaksi. Tarjolla on nykysin monia liukuvoiteita ja rentoutteita, jotka voivat tehdä anaaliseksin harrastamisesta turvallisen, siistin ja molempia osapuolia miellyttävän kokemuksen. Voit myös käyttää liukuvoiteita kondomien ja silikonista valmistettujen seksilelujen yhteydessä.

Anaaliseksi parisuhteessa

Anaaliseksistä eli peppuseksistä puhutaan nykyisin yhä useammin. Tutkimuksen mukaan jopa 33% miehistä ja naisista on kokeillut anaaliseksiä. Monet heistä pitävät anaaliyhdyntää nautinnollisena vaihtoehtona, mutta tämä vaatii joskus hieman ennakkovalmisteluja.Monesti kumppani haluaisi peppuseksiä, mutta toinen osapuoli joko kokee asian hyvin vastenmielisenä tai pelottavana. Mikäli kumppani kokee peräukkoon kohdistuvan aktin kauhistuttavana tai epämiellyttävänä ajatuksena, ei häntä tule siihen pakottaa. Jos kuitenkin ajattelet, että anaaliseksiä voisi kokeilla, mutta ajatus sen toteuttamisesta jännittää, tässä muutama fakta asiaan liittyen.

Anuksen anatomiaa ja asenteita

Peräaukon alue on täynnä hermopäätteitä ja sen lihakset ovat yhteydessä sukupuolielimiin. Sekä miehet että naiset voivat kokea mielihyvää anuksen hyväilystä. Siinä missä naiset voivat tuntea siittimen hyväilevän emättimen seinämiä, miehet saavat tyypillisesti nautintoa siittimen eturauhaseen kohdistamasta kosketuksesta. Anaaliseksiin liittyy edelleenkin paljon tabuja, joista monet johtuvat omista asenteista ja ennakkokäsityksistä siitä, millaista parisuhteessa tapahtuvan seksuaalisen käyttäytymisen tulisi olla. Anaaliseksin ei tarvitse olla epämiellyttävä tai pelottava kokemus, sillä oikeilla menetelmillä siitä voi saada aikaan nautinnollisen ja molempia osapuolia tyydyttävän tavan nauttia yhdynnästä.

Parempia tuloksia apuvälineillä

Tehdäksesi anaaliseksistä mahdollisimman miellyttävän kokemuksen, suosittelemme varovaisuutta ja asiaankuuluvien liukuvoiteiden ja rentoutteiden käyttämistä. Anuksessa ei ole luonnollista liukastetta, kuten emättimessä, joten tämän alueen hyväilyssä tarvitaan liukuvoidetta. Sinun tulisi myös keskustella partnerisi kanssa, jos olet epävarma tai luulet kokevasi anaaliseksin epämukavaksi. Tarjolla on nykysin monia liukuvoiteita ja rentoutteita, jotka voivat tehdä anaaliseksin harrastamisesta turvallisen, siistin ja molempia osapuolia miellyttävän kokemuksen. Voit myös käyttää liukuvoiteita kondomien ja silikonista valmistettujen seksilelujen yhteydessä. Liian nopea eteneminen voi tuottaa kipua. Peräaukon koko vaihtelee yksilöitäin, samoin kuin kipuherkkyyskin. On hyvä muistaa, että rauhallinen eteneminen ja runsas liukasteen käyttö edesauttavat onnistuneen ja miellyttävän kokemuksen saavuttamisessa. Miehen eturauhaskiihottimet ovat muotoiltu niin, että ne hierovat eturauhasen aluetta peräaukon kautta. Mies voi käyttää näitä välineitä yksin tai kumppanin avustuksella.

Turvallista Anaaliseksiä

Sukupuolitaudit, varsinkin hepatiitti ja HIV, leviävät anaaliseksin välityksellä erityisen herkästi. Turvallisessa anaaliseksissä siemennestettä, esiliukastetta tai verta ei pääse seksikumppanin limakalvolle tai rikkoutuneelle iholle. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa käyttää sekä kondomia, että liukuvoidetta (vesi- ja/tai silikonipohjaista).

Kondomi

Markkinoilla on monenlaisia kondomeja, joiden avulla seksi on turvallista. Kondomin valinnassa oikea koko on avainasemassa, sillä kondomin on syytä pysyä paikallaan yhdynnässä. Kondomit on perinteisesti valmistettu lateksista, mutta saatavilla on myös lateksittomia kondomeja. Myös eriväriset ja muotoiset kondomit voivat olla hauska piristys makuuhuoneeseen. Anaaliyhdyntään suositellaan laatutarkistettua kondomia tunnetulta valmistajalta, jossa on eurooppalainen CE hyväksyntä. Sellaisen tunnistat pakkauksessa olevasta merkinnästä, joka kertoo, että kondomi on standardien mukainen ja valmistaja vakuuttaa sen täyttävän laadulle sekä turvallisuudelle asetetut kriteerit.

Anaaliseksiin voidan tarvittaessa käyttää paksumpia kondomeja kestävyyden parantamiseksi. Toinen kestävyyteen olennaisesti vaikuttava tekijä on joustavuus, jota taas on enemmän normaalipaksuisissa tai ohuemmissa kondomeissa. Useat kondomit myös sisältävät hieman tavallista enemmän liukastetta luotettavuuden lisäämiseksi.

Liukuvoiteet

Koska anus ei tarjoa luontaista liukastette on anaaliyhdynnässä erittäin tärkeää käyttää kondomin kanssa reilusti laadukasta vesili- ja/tai silikonipohjaista liukastetta. Liukuvoiteen oikeaoppinen käyttö vähentää selvästi riskiä kondomin hajoamiseesta tai kondomin irtoamista peniksestä, liukaste ehkäisee myös haavaumien syntymistä ja lisää taatusti nautintoa molemmille osapuolille.

Vesiliukoiset liukuvoiteet ovat suosittuja, mutta tarjolla on myös silikonipohjaisia liukuvoiteita sekä näiden yhdistelmiä. Lue huolellisesti kondomin pakkauseloste, jotta voit varmistaa onko kondomi ja liukuvoide yhteensopivia. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että silikonipohjainen liukuvoide ei kuivu niin nopeasti, mutta on vaikeampi pestä pois. Vesipohjaiset liukuvoiteet kuivuvat nopeammin ja niitä on usein lisättävä yhdynnän aikana. Toisaalta ne on helpompia pestä pois yhdynnän jälkeen.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa