ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Anaaliseksi

Anaaliseksi on yhä useammin puheenaiheena. Tutkimuksen mukaan jopa 33% miehistä ja naisista on kokeillut anaaliseksiä. Monet heistä pitävät anaaliseksiä nautinnollisena vaihtoehtona, mutta tämä vaatii joskus hieman ennakkovalmisteluja.

Peppuseksiin liittyy monenlaisia tabuja, jotka johtuvat asenteista sekä ennakkokäsityksistä siitä, millaista seksuaalisen käyttäytymisen tulisi olla joko parisuhteessa tai sen ulkopuolella. Anaaliseksin ei kuitenkaan tarvitse olla epämiellyttävä tai pelottava kokemus, sillä oikeilla menetelmillä siitä voi saada aikaan molempia osapuolia tyydyttävän tavan nauttia yhdynnästä. Jos olet epävarma asiasta, kannattaa sinun keskustella partnerisi kanssa.

Tehdäksesi anaaliseksistä mahdollisen miellyttävää, suosittelemme varovaisuutta ja oikeanlaisien liukuvoiteiden ja rentoutteiden käyttämistä. Niiden avulla voit tehdä anaaliseksin harrastamisesta turvallisen, siistin ja molemmille mieluisan kokemuksen. Liukuvoiteita voi käyttää myös kondomien ja silikonista valmistettujen seksilelujen yhteydessä.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Anaaliseksi kiinnostaa monia, peppuseksi voi tarjota aivan uudenlaista nautintoa molemmille osapuolille. Aloittelijalla ja kokemattomalle peppuseksi voi kuulostaa pelottavalta ja sen aloittaminen voi olla hankalaa. Miellyttävä anaaliyhdyntä vaatii aikaa, totuttelemista ja suunnittelua partnerin kanssa. Anaaliseksiin on tarjolla runsaasti liukuvoiteita eri valmistajilta, osa liukuvoiteista on öljypohjaisia ja osa taas vesipohjaisia. Anaaliseksi vaatii aina liukuvoiteen käyttöä, osa liukuvoiteista auttaa rentouttamaan peräaukkoa jonka avulla peppuseksi on miellyttävämpää.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.