ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Aloittelijan opas penispumpun käyttöön

Penispumpun valitseminen

Monet miehet käyttävät penispumppua peniksensä pituuden ja ympärysmitan lisäämiseen. Tällaiset pumput on luotu luomaan tyhjiö muoviseen putkiloon, johon penis sijoitetaan. Kun ilman paine säiliössä laskee, penis turpoaa. Tämän ulkoisen vaikutuksen voimasta peniksen solut lisääntyvät, mikä ajan kanssa voi johtaa suurempaan peniksen kokoon.

Valitessasi penispumppua, kannattaa ottaa sellainen, jonka sylinteri eli säiliö on kooltaan sopiva, ei liian pieni tai liian suuri. Jos sylinteri on liian suuri, saattavat kivekset puristua putken sisään pumppauksen aikana. Mikäli sylinteri on liian pieni, ei se tuota haluttuja tuloksia peniksen pituudessa tai ympärysmitassa. Kumpikaan näistä ei ole kovin ihanteellista.

Lisäksi kannattaa valita tuote, joka sisältää painemittarin sekä paineenpoisto venttiilin, jotta voit paremmin kontrolloida penikseesi kohdistuvaa painetta. Painemittarin avulla voit varmistaa, että et ylitä ”turvallisen” paineen rajaa, kun taas venttiilin avulla voit helposti vähentää painetta pumpusta yhdellä sormen heilautuksella. Tämän tyyppinen yhdistelmä vähentää mahdollisia riskejä, joita penispumpun käyttöön voi liittyä. Suosituin penispumppumerkkimme, Bathmate, tarjoaa vaihtoehdot jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Valikoimasta löytyy tuotteita aloittelijasta kokeneemallekin käyttäjälle, kuten tehokas Bathmate Hydromax Xtreme.

Kun olet ostanut uuden pumppusi, varmista, että ennen käyttöä, huuhtelet sylinterin kuumalla vedellä tai joko astianpesuaineella tai nestemäisellä käsisaippualla.

Ennen jokaista pumppauskertaa

Penispumppu ikoni
Penispumpun käyttö

Aloita pumppaukset harjoitteet rauhallisesti, näin vältät mahdolliset komplikaatiot

Painemittari ja pumppu
Penispumpun säätely

Paine on yksi keskeinen osa penispumpun käytössä. Joissakin pumpuissa on käsipumppu, joka helpottaa käyttö huomattavasti.

Sekuntikello ikonii
Aloita rauhallisesti

Penispumppua ei tulisi käyttää liian kauan. Suositeltava aika riippuu tuotteesta.

Ennen pumpun käytön aloittamista, tulee sinun ajella karvasi siltä ihoalueelta, joka koskettaa pumpun sylinteriä, jotta saat tarpeeksi tiiviin sinetin pumpulle. On myös suositeltavaa tehdä joitain penisharjoituksia, kuten lypsämistä, juuri ennen penispumpun käyttämistä. Peniksen alkulämmittely edistää peniksen verenkiertoa vähentäen pumppaamisen aiheuttamien vaurioiden riskiä. Helppo alkulämmittely voidaan suorittaa upottamalla kuumaan muttei polttavaan veteen, puristamalla ylimääräinen vesi pois pyyhkeestä ja asettamalla se sen jälkeen peniksen ympärille pariksi minuutiksi. Toista nämä vaiheet noin kolme kertaa. Kun käytät kuumaa pyyhettä peniksen lämmittämiseen, anna myös sylinterille nopea huuhtelu kuumalla vedellä.

Kun teet alkulämmittelyjä, hyväile penistäsi saavuttaaksesi puolierektion tai täyden erektion. Hiero vaseliinia siihen kohtaan ihoa, mikä on kosketuksissa sylinterin suuaukon kanssa asettaaksesi sen tiiviisti paikoilleen. Tämän jälkeen aseta sylinteri peniksen päälle ja lisää painetta asteittain, kunnes tunnet pientä epämukavuutta, mutta ei niin paljon, että tuntisit kipua. Älä nosta penispumpun painetta tuskalliselle tasolle, sillä tämä voi aiheuttaa pysyviä vaurioita penikseesi.

Jokaisen pumppauskerran aikana

Säilytä paine pumpussa 10 minuuttia, minkä aikana olet vapaa tekemään, mitä tahansa, mikä ei vaadi raskaita liikkeitä, esim. katsella televisiota tai surffailla netissä. Kun 10 minuuttia on kulunut, vähennä painetta sylinterissä ja irrota se lopulta kokonaan. Tämän jälkeen hyväile penistäsi vähintään 3 minuuttia palauttaaksesi verenkierron normaaliksi. Myöhemmin voit pitää pumppua ylimääräiset 10 minuuttia, poistaa sen varovasti ja hieroa penistäsi 3 minuuttia ja toistaa, kunnes peniksesi muuttuu veltoksi.

Pumppauskerran jälkeen

Jokaisen pumppauskerran jälkeen, toista aikaisemmin mainittu peniksen kääriminen kuumaan pyyhkeeseen palauttaaksesi peniksen verenkierron ennalleen.

Jokaisen pumpun käyttökerran jälkeen sinun tulisi varmistaa, että huuhtelet sylinterin huolellisesti kuumalla vedellä ja pienellä määrällä nestemäistä astianpesuainetta tai käsisaippuaa.

Penispumpun käyttöön liittyvät riskit

Penispumppu voi olla hyvinkin vaarallinen laite, joka voi aiheuttaa suuriakin vahinkoja penikseen edellä mainituista turvatoimista huolimatta. Ylimääräinen paine laitteessa voi aiheuttaa mustelmia tai veren hyytymiä imusolmukkeissa tai suonissa, kuten myös muita jopa vaurioita, jotka voivat olla jopa pysyviä. Valitsemalla penispumpun, joka sisältää painemittarin ja varoventtiilin, tekemällä peniksen alkulämmittelyjä ennen jokaista sessiota ja varomalla ylipainetta ja pitämällä lisäksi säännöllisesti taukoja pumppauskertojen välillä, saatat vähentää merkittävästi fyysisten vaurioiden riskiä. Pidä kaikki varotoimet mielessäsi ja varmista, että olet erittäin varovainen.

Jos koet kipua missä tahansa kohtaa penispumpun käyttöä, vapauta paine ja irrota pumppu. Älä käytä pumppua vähintään pariin päivään ennen kuin voit taas jatkaa pumpun käyttöä. Jos kipu jatkuu, kannattaa mennä lääkärin juttusille ja selittää tapahtuneet rehellisesti, jotta voit saada asianmukaista hoitoa.

Jos näet donitsin muotoisia renkaita tai hankaumia ihollasi, vältä penispumpun käyttöä, kunnes iho on kokonaan parantunut. Samalla tavoin, jos kehität veritulppia tai hyytymiä, lopeta penispumpun käyttö 1-2 viikoksi, kunnes hyytymät ovat parantuneet. Varo asettamasta painetta hyytymiin, sillä se voi estää niiden paranemista.

Lisäksi on suositeltavaa ottaa vähintään parin päivän taukoja jokaisen enintään viiden päivän pumpun käytön välillä. Peniksesi tarvitsee aikaa parantua ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan nähdä. Jos unohdat nämä tauot, saatat lisätä peniksen vaurioitumisen riskiä, sekä viimekädessä viivyttää tuloksia, joita voit saada aikaan.

Lue myös nämä