Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Aloe vera peräpukamien hoitoon

Kärsitkö tuskallisista tai jopa vertavuotavista peräpukamista, jotka tuntuvat vain pahenevan joka päivä? Riippumatta siitä, ovatko ne juuri ilmestyneet tai ovatko ne olleet kiusanasi jo pidempään, on olemassa luontainen aines, joka voi tuoda ratkaisun.

Aloe vera ja peräpukamat

Aloe Vera on yksi suosituimmista ja halutuimmista luonnon hoidoista kiusallisiin peräpukamiin. Tämä luonnollinen yrtti voi:

  • Nostaa kehosi pulustusmekanismia
  • Parantaa ravintoaineiden ja vitamiinien saantia ruoansulatuksestasi
  • Lieventää tulehdusreaktiota elimistössäsi
  • Lievittää ärsyttävää suoliston ongelmia ja ummetusta

Tästä huolimatta on olemassa myös lukuisia muita hoitovaihtoehtoja. Tärkeintä on löytää hoito, joka toimii itsellä parhaiten.

Jos perinteisistä lääketieteellisistä hoidoista ei ole apua

Mitä tarvitset peräpukamien hoidolta on jotain, joka voi auttaa kehoasi korjaamaan vaurioituneita soluja peräaukon sisältä. Jos peräpukamat ovat lieviä, voi olla aiheellista harkita luonnollisia peräpukamien kotihoitoja, sillä ne ovat monesti paljon edullisempia, vaarattomampia ja ilman sivuvaikutuksia kuin lääkehoidot.

On olemassa lukuisia rohdosvalmisteita peräpukamien hoitoon, mutta tässä artikkelissa haluamme kertoa, miten Aloe Vera voi nopeasti ja tehokkaasti vapauttaa sinua pukamien aiheuttamalta painajaiselta.

Aloe Vera - halpa ja edullinen luontaistuote

Oletko tietoinen siitä, että Aloe Veran hoitava vaikutus ei vain rajoitu peräpukamien puhkeamiseen? Monet lääkärit suosittelevat sitä, koska sillä on lukuisia muita terveysvaikutuksia hoitaen muun muassa suoliston vaivoja, kaljuuntumista, ihoärsytystä ja ihottumaa.

Aloe Vera geeli on helposti ostettavissa lähes kaikista apteekeista ja hyvin vartustetuista ruokakaupoista edulliseen hintaan. Optimaalisen tuloksen saamiseksi, on suositeltavaa käyttää vasta kerättyä Aloe Veraa peräpukamien hoitoon.

Aloe Vera - Sisäisten ja ulkoisten peräpukamien hoitoon

Ulkoiset peräpukamat: Ulkoisten peräpukamien hoitoon tarvitset vain pienen määrän Aloe Veraa, jota sinun tulee asettaa peräaukkoosi ja varovasti hieroa pukamaan. Useimmissa tapauksissa Aloe Vera tarjoaa nopean helpotuksen peräpukamien aiheuttamaan tuskalliseen ja ärsyttävään tunteeseen. Ulkoisiin peräpukamiin on suositeltavaa käyttää myös laadukasta peräpukamavoidetta, jonka avulla oireet lievenee nopeammin.

Sisäiset peräpukamat: Vaikka peräpukamat olisivat sisällä, on Aloe Verasta varmasti silti apua sinulle. Jos sinulla on tuoretta Aloe Veraa, huuhtele lehdet vedellä. Sen jälkeen kuori lehti toiselta puolelta ja taita kuorittu osa ulospäin ja aseta siitä saatu aloe vera geeli jääkaappiin yön ajaksi tai pakastimeen noin 15 minuutiksi. Aseta jäähtynyt geeli peräsuoleesi. Viilentävä tunne ja Aloe Veran parantavat ominaisuudet lievittävät peräpukamien aiheuttamaa ärsytystä ja kutinaa peräaukossasi. Kylmä Aloe Vera geeli voi jopa vähentää pukamien turvotusta ja auttaa tyrehdyttämään niiden vuotoa.

Jos pidät Aloe Veran mausta, voit myös käyttää sitä sisäisesti. Aloe Verasta saatu mehu toimii hyvin myös juotuna parantaen ja ehkäisten tulevia pukamia. Se auttaa pehmentämään ulostetta ehkäisten näin ummetusta. Voit halutessasi juoda Aloe Verasta saatua mehua päivittäin, kuitenkin enintään 3 kupillista päivässä, ja se tekee ihmeitä terveydellesi.

Aloe Vera ei ole ainoa terveellinen kasvi, joka toimii parantaen peräpukamia. On myös olemassa muita yrttejä, jotka tekevät saman työn. HemaGo on valinnut kaikki parhaat ainesosat, mukaan lukien Aloe Veran, luonnolliseksi mutta tehokkaaksi peräpukamien hoitotuotteeksi.

Lue myös nämä