ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Voiko aloe veraa käyttää maksaläiskän hoitoon?

Maksaläiskät ovat yleinen mutta kiusallinen vaiva

Ihmisen iho ja hiukset saavat värinsä melaniini-nimisestä väripigmentistä. Väripigmentillä on tärkeä rooli myös ihon suojelemisessa ulkoisilta haittatekijöiltä - ilman melaniinia ihomme palaisi auringossa välittömästi. Joskus väripigmentin tuotanto voi kuitenkin olla liian voimakasta, jolloin iholle ilmestyy epäsäännöllisiä tummia tai ruskeita laikkuja. Näitä laikkuja kutsutaan myös maksaläiskäksi tai melasmaksi. Melasmat ovat erityisen tavallisia raskauden aikana, jolloin niitä ilmestyy usein kasvoille, erityisesti huulien alueelle. Liiallinen väripigmentin tuotanto eli hyperpigmentaatio on yleinen ongelma, mutta myös sen vastakohta eli liian vähäinen väripigmentin tuotanto on mahdollista. Hypopigmentaatio eli väripigmentin puute ilmenee valkoisina laikkuina iholla.

Oli ongelmana sitten liiallinen tai liian vähäinen melaniinintuotanto, siihen on onneksi olemassa luonnollisia hoitokeinoja. Yksi parhaista on aloe vera, joka on täynnä ihoa tasoittavia ja kirkastavia entsyymejä. Aloe vera voi saada ihosi hehkumaan terveyttä. Sitä ei myöskään tarvitse kummemmin käsitellä, vaan voit yksinkertaisesti levittää tuoretta aloe vera-geeliä suoraan iholle. Voit hankkia kotiin aloe vera-kasvin tai ostaa puhdasta aloe vera-geeliä, joka on vielä helppokäyttöisempi apu maksaläiskien kotihoitoon.

Miten aloe vera toimii hyperpigmentaation hoidossa??

Hyperpigmentaatio johtuu jonkinlaisesta häiriöstä ihon hormonitoiminnassa. Melaniini on hormoni, jonka normaali tuotanto riippuu monesta tekijästä. Häiriö missä tahansa näistä tekijöistä voi aiheuttaa epätasaisuutta ihonvärissä. Sisäisten hormonitoiminnan muutosten lisäksi ulkoiset tekijät, kuten UV-säteily tai palovammat, voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota. Maksaläiskät ja hyperpigmentaatio eivät onneksi ole minkään vakavan sairauden oire, mutta ne voivat aiheuttaa kosmeettista haittaa, joten moni haluaa päästä niistä eroon.

Aloe vera-geelin hyödyt ihonhoidossa on tunnettu jo vuosituhansien ajan. Sen antioksidanttiset, tulehduksia lievittävät sekä antibakteeriset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen avun moniin ihosairauksiin. Puhdas aloe vera-geeli sisältää polysakkarideja, jotka puhdistavat ihon pinnalta kuolleita ihosoluja ja tehostavat ihon uusiutumiskykyä. Aloe vera-geeli myös kosteuttaa ihoa, jolloin se näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta.

Miten käytän aloe veraa maksaläiskän hoitoon?

Aloe veraa käytetään monien teollisesti valmistettujen ihonhoitotuotteiden raaka-aineena. Useimmiten aloe vera sisällytetään näihin tuotteisiin kuitenkin erittäin käsitellyssä muodossa, jolloin monet sen luonnollisista hyödyistä ovat hävinneet. On ihosi kannalta paljon tehokkaampaa käyttää puhdasta, käsittelemätöntä aloe vera-geeliä. Hiero aloe vera-geeliä suoraan iholle tai sekoita osaksi hemmottelevaa kasvonaamiota.

Levitä aloe veraa suoraan iholle illalla ennen nukkumaanmenoa ja huuhtele se pois vedellä herättyäsi. Voit myös sekoittaa 2 ruokalusikallista aloe vera-geeliä ja 2 ruokalusikallista pastöroimatonta hunajaa. Levitä seos maksaläiskän alueelle, anna vaikuttaa yön yli ja huuhtele. Toista hoito säännöllisesti.

Voiko aloe vera vaalentaa ihoa?

Ihon vaalentamisella tarkoitetaan väripigmentin poistoa, jolloin ihon väri haalistuu. On olemassa ihonvaalennustuotteita, jotka sisältävät voimakkaita kemikaaleja ja lisäaineita. Tällaiset tuotteet ovat usein kalliita ja voivat aiheuttaa ihoärsytystä tai sivuoireita. Luonnollinen vaihtoehto on kuitenkin aloe vera, joka voi vaalentaa ihoa hellävaraisesti ilman haittavaikutuksia.

Aloe vera sisältää esimerkiksi ihoa kosteuttavaa ligniiniä sekä aminohappoja ja antrakinonia, jotka tehostavat kuolleiden ihosolujen puhdistumista ja uusien solujen syntymistä. Aloe vera imeytyy ja vaikuttaa ihoon lähes välittömästi, kun levitä sitä.

Aloe veran tulehduksia lievittävät ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat ehkäisemään allergisia reaktioita tai ihoärsytystä. Tämä luonnontuote soveltuu siis myös herkkäihoisille ja heille, jotka kärsivät esimerkiksi atooppisesta ihosta. Aloe vera-geelin sisältämät antioksidantit auttavat myös tekemään ihosta kimmoisamman ja nuorekkaamman näköisen ehkäisemällä ulkoisten tekijöiden aiheuttamia solutason vaurioita.

Miten käytän aloe veraa ihon vaalentamiseen?

Levitä aloe veraa kasvoille säännöllisesti kuin käyttäisit kasvonaamiota. Voit sekoittaa aloe vera-geeliin myös esimerkiksi raastettua kurkkua tai pastöroimatonta hunajaa, jotka tehostavat ihoa hoitavaa vaikutusta. Voit jopa syödä aloe vera-geeliä - syö geeli sellaisenaan tai sekoita sitä esimerkiksi appelsiinimehuun. Aloe vera-geelillä voit helliä kehoa sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Aloe vera on luonnollinen apu maksaläiskään ja muihin väripigmenttiongelmiin

Aloe vera-geeli on täynnä iholle suotuisia yhdisteitä ja entsyymejä, joiden ansiosta se soveltuu täydellisesti maksaläiskän ja muiden väripigmenttiongelmien hoitoon. Sen antioksidanttiset ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat tekemään ihostasi terveyttä hehkuvan ja kimmoisan. Levitä puhdasta aloe vera-geeliä suoraan iholle tai valmista kasvonaamioita sekoittamalla geeliin esimerkiksi hunajaa. Säännöllinen käyttö takaa parhaat lopputulokset!

Jaa