• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Alli ™ Laihdutuslääke

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Alli on ensimmäinen EU:ssa itsehoitolääkkeeksi hyväksytty reseptivapaa laihdutusvalmiste. Sen on kliinisesti todistettu auttavan tehokkaasti laihtumista, jopa Yhdysvaltain tiukasta lääketurvallisuudesta vastaava FDA on hyväksynyt tuotteen. Sen aktiivinen ainesosa Orlistaatti, estää rasvojen pilkkoutumista aineenvaihduntajärjestelmässä ja se estää siten rasvan imeytymästä suolesta elimistöön.

Alli laihdutuspillerit on tarkoitettu lihavuuden hoitoon niille, jotka ymmärtävät järkevän ruokavalion merkityksen laihtumisessa, mutta eivät siitä huolimatta onnistu karistamaan kiloja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että se toimii estämällä osittain suolistoa imemästä rasvaa itseensä. Alli estää noin 25-30% nautitusta rasvamäärästä imeytymästä. Allin avulla voit menettää jokaista ruokavaliolla laihduttamaasi kahta kiloa kohti yhden ylimääräisen kilon.

 • Kliinisesti todistettu laihdutusvalmiste
 • Vaikuttava aine ja pitoisuus - 60 mg Orlistaattia
 • EU & FDA hyväksytty laihdutuslääke
 • Suunniteltu estämään rasvan imeytymistä
 • Paras hyväksytty laihdutuspilleri maailmassa
 • Saatavilla ilman reseptiä
 • Vain yli 18 vuotialle, joiden painoindeksi (BMI) on yli 28

Alli laihdutuspillerit on suunniteltu erityisesti auttamaan lihavuudesta kärsiviä ja vähentämään kehon painoindeksiä (BMI). Alli laihdutuspillerit yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan, voivat auttaa sinua saavuttamaan ihantellisen painosi.

Mikä on Alli Laihdutuslääke?

Alli laihdutuspillerit on kliinisesti todistettu auttavan sinua menettämään enemmän kiloja kuin ruokavaliolla yksistään. Se sisältää 60 mg Orlistaattia, joka vaikuttavana aineena estää rasvan imeytymisen suolistossa.

Allin on kliinisesti todistettu lisäävän laihtumista yhdistettynä vähäkaloriseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Jokaista ruokavaliolla laihtumaasi kahta kiloa kohti, Alli laihdutuslääke auttaa sinua laihtumaan ylimääräisen kilon nopeuttaen ihanne painoosi pääsemistä. Alli on lisensoitu kaikkialla Euroopassa ja Amerikassa. Alli ei ole mikään ihmepilleri, mutta se kannustaa vakaaseen asteittaiseen laihtumiseen, normaalin ruokavalion avulla.

Kuinka se toimii?

Ajan myötä tarvittavan kalorimäärän ylittäminen johtaa painonnousuun ja lihavuuteen. Liiallinen ylipaino altistaa meitä vakaville terveysongelmille, kuten 2- tyypin diabetekselle, sydänsairauksille, aivohalvauksille ja verisuonisaurauksiin. Kun syömme enemmän kaloreita kuin tarvitsemme, kehomme varastoi ylimääräiset kalorit rasvana.

Allin vaikuttava aine, Orlistaatti, toimii hyökkäämällä rasvaa varastoivia entsyymejä vastaan. Se estää rasvan imeytymistä suolistosta kehoon jopa 25 - 30%. Joten sen sijaan, että varastoisit rasvaa, Alli laihdutuspillerit voivat auttaa rasvaa poistumasta kehosta luonnollisesti ruoansulatuskanavaa pitkin.

Kliinisiä tutkimuksia

Alli laihdutuslääkkeen vaikuttava aine on Orlistaati, jonka vaikutusta on tutkittu yli sadassa kliinisessä tutkimuksessa yli 30 000:lla käyttäjällä. Eräässä tutkimuksessa, aikuiset, jotka saivat 60 mg Orlistaattia, menettivät keskimäärin 7,1 kg vuoden aikana. Myös 4 vuotta kestävässä kliinisessä tutkimuksessa todettiin, että Orlistaatin avulla saavutettu laihtuminen viivästytti tyypin 2- diabeteksen puhkeamista tutkimuksen aikana.

Miten se otetaan?

Alli kapselit ovat ihanteellinen kaikille miehille ja naisille, jotka haluavat laihtua. Yksinkertaisesti, ota 3 pilleriä päivässä veden kera joko pääaterian yhteydessä tai tunnin kuluttua ruokailusta. Saavuttaaksesi parhaat tulokset on suositeltavaa noudattaa Allin rinnalla vähärasvaista ruokavaliota, terveellisiä elintapoja, järkeviä annoskokoja ja harrastaa säännöllistä liikuntaa. Älä ota enempää kuin 3 kapselia päivässä.

Onko Alli laihdutuskapseleilla haittavaikutuksia?

Koska Alli laihdutusvalmiste pyrkii estämään rasvan imetymisen suolistoon, kulkee tämä pilkkoutumaton rasva pois ruoansulatuskanavaa pitkin. Tämän vuoksi saatat huomata muutoksia ulosteen koostumuksessa, joten rasvaiset, öljyiset tai löysät ulosteet voivat olla mahdollisisa. Voit vähentää mahdollisia sivuvaikutuksia vähentämällä rasvan saantia ruokavaliostasi. Täysin rasvaton ruokavalio ei ole suositeltava, sillä Alli pillerit ei toimi jos ruokavalio on täysin rasvaton

Haittavaikutuksina voivat olla:

Ilmavaivat, öljyinen tai rasvainen ulosta, löysä uloste.

Alli laihdutusvalmistetta käytettäessä huomioitavaa:

Alli laihdutuslääkettä tulisi ottaa vain, jos painoindeksisi (BMI) on suurempi kuin 28. Mikäli se on pienempi, on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa ennen Allin käyttämistä.

Laske oma BMI

Sinun ei tulisi ottaa Alli Laihdutuslääkettä, jos

 • Jos olet allerginen orlistaatille tai jollekin muulle Allin ainesosalle
 • Jos olet raskaana tai imetät
 • Jos käytät siklosporiinia (elinsiirron jälkeen tai vaikean nivelreuman ja vakavien ihovaurioiden hoitoon käytetty lääke)
 • Jos käytät varfariinia tai muuta verenohennuslääkettä
 • Jos sinulla kolestaasi (sairaus, jossa sapenvirtaus maksasta on estynyt)
 • Jos sinulla on ongelmia syömisen kanssa
 • Jos sinulla on krooninen imeytymishäiriö

Nopea toimitus

Arkipäivisin ennen klo 16:00 vastaanotetut tilaukset käsitellään ja lähetetään vielä saman päivän aikana.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

94.29% pohjautuen 7 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Minulla on jo vuosia ollut ongelmia ylipainoni kanssa. Olen kokeillut kaikkea mahdollista ja noudatin terveellistä ruokavaliota sekä liikun kohtuullisesti. Jos painoa putosi, se tapahtui niin hitaasti, että ei paljoa motivoinut ja saatoin retkahtaa syömään taas hesemättöä. Aloitin Allin käytön, kun en muuta enää keksinyt. Siihen loppui purilaisten syönti. Ei tosiaan tee mieli syödä mitään liian rasvaista, koska Allin vaikutukset ulostaessa huomaa heti. Paino alkoi pudota huimaa vauhtia. Jaksoin myös liikkua ihan eri tavalla. Oli palkitsevaa käydä vaa'alla viikon välein kun huomasi lukujen pienenevän. Olen TODELLA tyytyväinen Alliin, ja jatkan käyttöä edelleen!!!

  P Paksu-pepe small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • alli on auttanut minua paljon. kahdessa viikossa olen menettänyt 4 kiloa. olen niin iloinen että kokeilin :)

  a annika small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ihana Alli!!! Jos syöt terveellisesti (vähärasvaista ruokaa), tämä pilleri tekee ihmeitä eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Jos syöt pelkkää roskaa, niin kannattaa olla valmis juoksemaan vessassa.

  M Marianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Nopea toimitus ja hyvä palvelu. Nyt alkaa Alli-kuuri. Pitäkää peukkuja :)

  H Hannariikka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • ALLI TOIMII! Olen laihtunut 5 kiloa 3 kuukaudessa. Pyöräeilen päivittäin töihin ja syön myös melko terveellisesti muutenkin. Allista sain lisäpotkua painon putoamiseen.

  T Tanja-35 small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen erittäin tyytyväinen sekä tuotteeseen että verkkokauppaan. :)

  M Miikkael small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Nää on auttanu mua paljon. Kahessa viikossa noin 4kg lähetyt. Oon todella iloinen. Mikään muu ei oo toiminut NÄIN tehokkaasti.

  J Janina91 small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.