ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

mysmile Aktiivihiili Jauhe

100 g jauhe | Hampaita valkaiseva hiilijauhe

Tahdotko loistavan kauniin hymyn samalla, kun estät pahanhajuista hengitystä ja plakin muodostumista? EcoMasters mysmile Aktiivihiili Jauhe on valmistettu ensiluokkaisesta kookospohjaisesta hiilijauheesta, ja siitä löytyy raikas piparmintun maku. Hiilijauheen huokoinen koostumus imee itseensä epäpuhtauksia, ja auttaa ehkäisemään hajuja sekä värjäytymiä hampaan pinnalta, ja voit nauttia valkoisemmista hampaista ja terveemmästä suusta!

  • Täydellinen tapa pinnallisten tahrojen poistoon
  • Auttaa poistamaan tupakoinnin ja teen, kahvin tai punaviinin aiheuttamia värjäymiä
  • Virkistävä piparmintun maku
  • Raikastaa ja ehkäisee pahanhajuista hengitystä
  • Kestävän tuotannon kookospohjainen jauhe
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Cruelty-Free
12.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Eco-Masters mysmile Aktiivihiili Jauhe?

Kestävästä lähteestä tuotettu kookospohjainen Aktiivihiili Jauhe auttaa vähentämään plakkia, poistamaan tahroja hampaan pinnalta sekä puhdistamaan suuta pahanhajuista hengitystä aiheuttavista bakteereista ja epäpuhtauksista. Jauheen jatkuva käyttö ehkäisee hampaiden värjäytymistä teen, kahvin ja punaviinin vaikutuksesta, jolloin hammaskiilteen luonnollinen väri pääsee esille.

Mitä hyötyä siitä on?

Jos kärsit pahanhajuisesta hengityksestä EcoMastersin hammasjauhe ja sen sisältämä aktiivihiili auttaa, sillä se puhdistaa suuta ja ikeniä ehkäisemällä plakin happamuutta sekä bakteereita. Tehokas hiili imee ja sitoo epäpuhtauksia itseensä, jolloin ne on helppo puhdistaa suusta ja ikenistä. Kahvin, teen ja punaviinin aiheuttamien pintatahrojen poistuessa hammaskiilteen luonnollinen väri pääsee loistamaan kirkkaampana.

Kenelle se sopii?

EcoMasters mysmile hammasjauhe on loistava tuote kaikille heille, jotka tahtovat parantaa suun terveyttä ja nauttia valkoisemmasta hymystä. Tuote sopii erinomaisesti hammasrautoja käyttäville, sillä sen hellävaraisesti hankaavat ominaisuudet poistavat plakkia ja bakteereita tehokkaammin. Lisäksi se ehkäisee ja poistaa tupakoinnin tai teen, kahvin ja punaviinin nauttimisen aiheuttamia värjäytymiä hampaiden pinnalta.

Käyttöohje

Käytä tuotetta ohjeiden mukaisesti. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Veden juomista kannattaa lisätä aktiivihiiltä käytettäessä. Jos sinulla on ongelmia hampaiden kanssa varmista tuotteen sopivuus yhdessä hammaslääkärin tai -hoitajan kanssa.

Säilytys

Säilytä tuote viileässä ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Ainesosat

Kookospohjainen Aktiivihiili, Natriumbikarbonaatti, Piparminttuöljy, Steviosidilla.

Lue lisää
mysmile Aktiivihiili Jauhe 100 g jauhe | Hampaita valkaiseva hiilijauhe

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös