ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Akne

Jopa 95% suomalaisista miehistä ja naisista kärsii ihon epäpuhtauksista, aknesta ja finneistä jossain vaiheessa elämäänsä. Yksi yleisimpiä aknen taustasyitä on elimistön hormonaalinen epätasapaino, ja kaikkein tavallisimmin finnejä esiintyy kaulan sekä kasvojen alueella. Jos kärsit aknesta, sinun ei kuitenkaan tarvitse missään nimessä huolestua tai vaipua epätoivoon - finnien ehkäisemistä varten on nykyisin olemassa lukuisia keinoja, joiden avulla voit säästyä ikäviltä aknearvilta, ja ihoasi vahingoittamatta.

Akneihon ja finnien hoito kotikonstein sujuu kaikista helpoiten silloin, kun käytössäsi ovat laadukkaat, erityisesti öljyisen akneihon ja finnien ehkäisemiseen tarkoitetut ihonhoitotuotteet. ShytoBuy tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ihonhoitoon - valitse itsellesi sopivat hoitotuotteet, ja tee tilaus jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Akne eli talirauhasen liikatuotanto saa ihon rasvoittumaan, akne iho vaatii yleensä hoitoa. Akne ja finnit on yleinen erityisesti teini-iässä, sen oireina on punoittava iho, finnit, sekä valko- että mustapäät. Tulehtunut talirauhanen saa ihon ärsyyntymään ja akne voi olla todella kivulias ihotauti. Akneiho ei ole ihoon sidottu sairaus ja sitä voi esiintyä kaikenikäisillä. On kuitenkin tarjolla useita tuotteita, joiden avulla akne ihoa voi hoitaa ja ehkäistä. Tarjolla on seerumeita, hoitolaitteita, puhdistavia tuotteita, saippuoita, kapseleita ja monenlaisia voiteita. Käytitpä mitä tahans hoitokeinoa akneen tärkeintä on hoidon säännöllisyys ja ihonhoitorutiinin tasapaino.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.