Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Mieliala

Vetääkö mieli matalaksi? Onko kaikki hyvin, mutta olo tuntuu tästä huolimatta alakuloiselta? Vai vaivaako sinua stressi? Elämme aikaa, jossa ahdistunut olo ja krooninen stressi ovat arkipäivää liian monelle. Pitkään jatkuessaan huonovointisuus voi pahimmillaan johtaa fyysisiin ongelmiin eri puolilla kehoa. Matka parempaan oloon käy toisinaan monen mutkan kautta, ja perinpohjainen elämäntapojen muutos on monesti tarpeen. Lyhytkestoinen lepo voi pistää stopin stressille, mutta elleivät arkirutiinit muutu, palaa olokin pian entiselleen.

Jos tahdot pitää huolta aivojen terveydestä ja kohentaa mielialaa, voivat erilaiset luonnontuotteet tarjota tukea. Parempi mieli ja rauhallisempi olo tarjoavat lempeämpää arkea, jossa tiedät jaksavasi tilapäisistä vastoinkäymisistä tai yllätyksistä huolimatta. Tutustu aivoja sekä mielialaa tukevien tuotteiden valikoimaamme jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Stressi, ahdistus ja yleinen matala mieliala on yleinen stressin aiheuttaja nykyaikana, odotukset voivat olla korkealla ja usko omaan onnistumiseen voi joskus tuntua hankalalta. Huolet ja murheet eivät yleensä auta, vaan ne johtavat yhä syveneviin ongelmiin. Luonnolliset tuotteet voivat auttaa kohentamaan kognitiivista suoriutumista ja boostata aivojen toimintaa, monet luontaistuotteet ovat intensiivisen tutkimuksen alla ja tutkimuksia julkaistaan jatkuvasti. Positiivinen mieliala auttaa ja jokapäiväisestä mikroravinteiden saannista huolehtiminen - esimerkiksi kapseleilla ja tableteilla - auttaa sinua voimaan paremmin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.