ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Manu Manuka hunajavoide ongelmaiholle 50g
Manu Manuka hunajavoide ongelmaiholle 50g

Active Honey

Manuka-hunajavoide ongelmaiholle 50g

Yhteenveto

Manuka-hunajaa pidetään erittäin laadukkaana ainesosana monissa ihonhoitotuotteissa. Se voi kuitenkin olla kovin tahmaista, jos sitä levitetään iholle sellaisenaan. Manuka-hunajan kaikkien hyötyjen käyttöön saamiseksi Manuka Naturals loi Active Manuka Honey Cream -voiteen. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä puhdasta manuka-hunajaa, eteerisiä öljyjä ja luonnollisia ainesosia. Niistä koostuu tämä ihoa yleisesti hellivä voide.

  • Valmistettu ensiluokkaisesta, puhtaasta manuka-hunajasta (UMF +15)
  • Rikastettu E-vitamiinilla, joka tukee ihon puolustuskykyä
  • Auttaa rauhoittamaan kutinaa ja ärsytystä
  • Auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa
  • Sisältää eteerisiä öljyjä kuten jojoba, macademiaa ja kamomillaa
  • Ei sisällä keinotekoisia hajusteita eikä parabeeni-säilöntäaineita

Kuiva ja ärtynyt iho voi olla monille meistä hankala ongelma. Iso-Britanniassa jopa yli 6 miljoonaa ihmistä kärsii jonkinlaisista ihottumaoireista. Luonnollisesti kosteuttavista ainesosista onkin tullut kysyttyjä ihoärsytyksen hoidossa. Eteeriset öljyt ja manuka-hunaja ovat tähän tarkoitukseen suosittuja ainesosia.

Mitä on manuka-hunaja? 

Manuka-hunajaa saadaan manuka-kasvin nektarista, jota syntyy mehiläisten pölyttäessä manuka-pensaita. Hunaja on tuttu ainesosa monissa kotikeittiöissä ja sitä on myös pitkään käytetty perusihonhoidossa ja ihon suojaamisessa bakteereja vastaan. Kuten monissa hunajalajeissa, hunajanlaatu vaihtelee kasvista toiseen. Tämän takia manuka-hunajaa pidetään yhtenä ainutlaatuisimmista ja hyväätekevimmistä hunajalaaduista maailmassa.

Manuka-hunajaa pidetään erittäin laadukkaana ainesosana. Arvostuksen myötä sen suosio ja kysyntä on kasvanut. Tämä on valitettavasti johtanut väärennettyjen tuotteiden leviämiseen markkinoille: monien tuotteiden väitetään virheellisesti sisältävän aitoa hunajaa. Uuden-Seelannin manuka-hunajan tuottajien suurimman kauppayhdistyksen UMFHA:n mukaan manuka-hunajaa tuotetaan vuodessa 1 700 tonnia. Kansainvälisessä kaupassa tuotetta on kuitenkin myynnissä arviolta 10 000 tonnia, josta 1 800 tonnia Britanniassa. Taistellakseen ilmiötä vastaan Active Manuka Honey Association -yhdistys on kehittänyt laatutunnus- ja luokittelujärjestelmän, jonka avulla aito manuka-hunaja voidaan tunnistaa. Tämä johti UMF-eli Unique Manuka Factor -merkin käyttöönottoon. UMF-arviointiasteikko mahdollistaa hunajan laadun ja puhtauden arvioinnin.

Active Manuka Honey Cream -voide

Manuka Naturalsilla oltiin hyvin tietoisia manuka-hunajan ylivoimaisuudesta muihin ainesosiin nähden. Hunajan hyödyt haluttiin valjastaa ihonhoidon käyttöön. Ongelmana oli, että sellaisenaan levitettynä manuka-hunaja voi olla kovin tahmaista ja hankalaa levittää. Hunajan käyttökokemusta parantaakseen Manuka Naturals loi Active Manuka Honey Cream -voiteen. Helppoon kotikäyttöön suunniteltu voide yhdistää aidon manuka-hunajan (UMF-laatuluokituksella 15+) muihin ihoa helliviin ainesosiin. Tuloksena on sekä naisille että miehille mainiosti sopiva huippulaadukas voide. Sen luonnonmukainen formula yhdistää ainutlaatuisella tavalla eteerisiä öljyjä ja hunajaa tahmaisuuden vähentämiseksi ja ihoon imeytymisen helpottamiseksi. Eteeristen öljyjen sekoitus tarjoaa myös useita muita upeita hyötyjä ihonhoitoon. Tämä voide on todellakin aivan erityinen ihonhoidon suosikki.

Active Manuka Honey Cream -voide voi auttaa ihonhoidossa monella upealla tavalla. Eteeristen öljyjen ja karitevoin kaltaisten ainesosien avulla se voi auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa sekä auttamaan kuivasta ja ärtyneestä ihosta kärsiviä. Voiteen ainutlaatuinen yhdistelmä voi myös kokonaisuutena tukea ihon puolustuskykyä monia useita ihonhoidon haasteita kuten ihottumaa, hilseilyä, finnejä, naarmuja ja hyönteisten puremia.
Lisätietoja tieteellisistä tutkimuksista löydät täältä.

Ainesosat 

Avainainesosan, manuka-hunajan, lisäksi tämä luonnonmukainen voide sisältää useita muita hienoja ainesosia. Yhdessä niistä valmistuu voidetta, jota iho voi rakastaa. Active Manuka Honey Cream -voide sisältää myös seuraavia ainesosia:

Jojoba nuts
Jojoba-öljy: Suosittu eteerinen jojoba-öljy valmistetaan jojoba- eli Simmondsia chinensis -kasvin siemenistä. Luonnonvaraisena kasvia kasvaa muun muassa Arizonassa, Coloradossa ja Meksikossa. Jojoba-öljy on tuttu ainesosa luonnonmukaisessa ihonhoidossa, sillä sillä sanotaan olevan kosteuttava vaikutus, joka voi helpottaa kuivuuden tunnetta ja ärsytystä iholla, samoin kuin ärtynyttä ja rohtunutta ihoa.
Macadamia nuts
Macadamia-pähkinäöljy: Macadamia integrifolia -puun pähkinöistä uutetun macadamia-öljyn sanotaan sisältävän runsaasti tyydyttyneitä rasvahappoja. Esimerkiksi Oleic Acid (Omega 9) -rasvahapon sanotaan kosteuttavan ja pehmentävän ihoa, ja Linoleic Acid (Omega 6) -rasvahappo voi tukea ihon oman vastustuskyvyn ylläpitämistä.
Shea nuts
Karitevoi: Afrikkalaisen karite- eli voipuun pähkinästä tehty karitevoi on ihonhoitoalalla varsin maineikas. Tavallisesti sitä lisätään tuomaan sileyttä ja klassista tuoksua, mutta karitevoi voi myös auttaa kosteuttamaan ihoa. Samoin se voi auttaa erilaisissa iho-ongelmissa kuten kuivuuden, ihon pienten virheiden, palovammojen ja puremien hoidossa.
Evening Primrose flower
Helokkiöljy: Pohjoisesta ja itäisestä Amerikasta alunperin löydettyä helokkiöljyä valmistetaan iltahelokkiöljyn siemenistä. Perinteisesti tätä kasvia on käytetty helpottamaan muun muassa ekseeman ja aknen kaltaisia ihovaivoja. Helokkiöljy sisältää hyviä rasvahappoja, joiden sanotaan rauhoittavan tulehdusta – siksi se on hyödyllinen tänäkin päivänä.

Täydellinen ainesosaluettelo: Aktiivinen UMF® Manuka Honey 15+, manukaöljy, tislattu vesi, setyylialkoholi, steariinihappo, makea manteliöljy, lesitiini, stearyylialkoholi, jojoba, makadamiapähkinäöljy, sheavoi, kehäkukkaöljy, helokkiöljy, ruusunmarjaöljy, TEA , saksalainen kamomillaöljy, d-alfatokoferoli (Vit E.), vehnänalkioöljy, säilöntäaine.

Käyttöohjeet

Active Manuka Honey Cream -voidetta on helppo käyttää. Levitä ihoalueille tarpeen mukaan. Ennen käyttöönottoa suosittelemme kokeilemaan voidetta pienellä alueella.

Turvallinen ja aito

Koska tuote on valmistettu luonnon ainesosista, ohjeen mukaisella käytöllä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Aina uutta tuotetta kokeiltaessa on suositeltavaa lukea ainesosaluettelo läpi mahdollisia omia allergioita silmälläpitäen. Active Manuka Honey Cream -voide on valmistettu vaativimpien standardien mukaisesti eikä se sisällä steroideja, väriaineita, keinotekoisia hajusteita tai parabeenisäilöntäaineita. Sitä ei myöskään ole testattu eläimillä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme vain laadukkainta kosmetiikkaa. Active Manuka Honey Cream -voide on siksi valmistettu manuka-hunajasta, jonka UMF-laatuluokitus on 15+. Siitä tiedät, että tuote on sataprosenttisen aito ja laadukas.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(61)
4 Tähteä
(30)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

91.70% pohjautuen 93 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Rakastan manukaa joten olen todella tyytyväinen tähän

C Carmine
Verified Purchase

Tuoksuu hyvälle!!

P Paula
Verified Purchase

Voide tuoksuu ihanalta!!!!

J Janna
Verified Purchase

Hemmottelutuote, sain tyttäreltäni.

E Emilia
Verified Purchase

Olen tyytyväinen.

H Helena
Verified Purchase

Iso peukku!

L Liisa
Verified Purchase

Vau, mikä tuote ja mikä teho! Jatkoon!

V V
Verified Purchase

Iso peukku, huipputuote.

K K
Verified Purchase

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

H Helena
Verified Purchase

Ihana hunajavoide. Kiitos.

L Laura

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä