• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Acne Management

Hoitoseerumi akneiholle
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Acnegen Aknen Hoito Seerumi koostuu bentsoyyliperoksidista, glykolihaposta ja kasviuutteista, joiden on suunniteltu kontrolloivan aknea aiheuttavia bakteereja. Tämä vähentää myös talin tuotantoa, kun se on liian korkea. Acnegen Aknen Hoito Seerumin säännöllisellä käytöllä voit saavuttaa tasaisemman, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon vain 24 tunnin kuluttua käytöstä.

 • Acnegen Seerumi auttaa poistamaan ihon epätäydellisyyksiä
 • Kontrolloi huonoja bakteereja 24 tunnin sisällä
 • Näkyvästi kirkkaampi iho jo ensimmäisen käytön jälkeen
 • Ehkäisee tulevia akne ihottumia
 • Kontrolloi talin tuotantoa
 • Paljastaa pehmeämmän, sileämmän ja terveemmän ihon

Tämä nopeatehoinen aknen hoitotuote toimii 24 tunnin sisällä ensimmäisestä käytöstä. Se toimii syvällä ihossa taistellen aknen perussyytä vastaan. Tämä akne seerumi valmistettu käyttäen voimakkaita luonnollisia ainesosia, ja se taistelee liiallista talin tuotantoa vastaan voittaen aknen lopullisesti.

Miten Acnegen Aknen Hoito Seerumi toimii?

Tämä aknea vastaan taisteleva seerumi sisältää 5 % USP-luokan bentsyyliperoksidia, joka toimii syvällä huokosissa taistellen niitä huonoja bakteereja vastaan, jotka aiheuttavat tulehduksia. Muut ainesosat tässä tuotteessa työskentelevät rauhoittaen ihottumaa ja ärsytystä.

Tässä tuotteessa on mukava myös 5% glykolihappoa, joka tarjoaa kuorivia ominaisuuksia rauhoittaen ihoa hellävaraisesti. Kaikki ainekset on koottu poistamaan epäpuhtauksia ihon huokosista, mikä voi aiheuttaa aknen puhkeamista.

Tali on öljymäinen talirauhasten tuottama aine. Ihosi tarvitsee sitä, mutta liiallinen tali voi aiheuttaa rasvaiseen ihoon, mikä vastaavasti voi johtaa akneen. Tämä yhdiste on välttämätön varmistamaan, että talin tuotanto pysyy terveellä tasolla ylläpitäen ihon kosteutta. Acnegen Aknen Hoito Seerumin käyttäminen voi tuoda tuloksia jo 24 tunnin jälkeen käytöstä.

On todistettu, että tämän akne seerumin käyttö auttaa sinua saamaan tasaisemman, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon.

Mitä ainesosia se sisältää?

5% bentsoyyliperoksidi
Suunniteltu taistelemaan aknea aiheuttavia bakteereja vastaan. Se on myös antibiootti, joka puhdistaa hellävaraisesti ihoa taistelemalla huokosia tukkivia bakteereja vastaan.
Arnica-kukkauute
Euroopan vuoristoalueilta kotoisin oleva Arnica kukkauute vähentää kipua ja tulehdusta. Se edistää haavan paranemista, samalla kun se vahvistaa ihosoluja.
Auringonhattu-uute
Glykolihappo on alfahydroksihappo ja peräisin sokeriruo’osta. Se sisältää pieniä molekyylejä, jotka kykenevät tunkeutumaan syvälle ihoon kohdistuen aknen aiheuttajaan.
5% glykolihappo
Glycolic acid is an alpha hydroxy acid derived from sugar cane. It contains tiny molecules that are able to penetrate deep into your skin to target the root cause of your acne breakouts.
Hydrastisjuuriuute
Pohjois-Amerikasta kotoisin olevalla kasvilla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Hydrastisjuuriuute on luonnollinen yrtti, joka auttaa poistamaan bakteeria, mikä aiheuttaa punoitusta ja aknen puhkeamista.

Miten käytän tätä Acnegen Aknen Hoito Seerumia?

Aknen Hoito Seerumin käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Levitä sitä vain kasvoihisi ja kaulaan, ja muista välttää silmän aluetta. Anna seerumin imeytyä hetken ennen kuin käytät mitään muita tuotteita. Parhaan tuloksen saat, kun käytät Acnegen Aknen Hoito sSeerumia kahdesti päivässä.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Tämä on TODELLAKIN nopeatehoinen. Huomasin tuloksia jo parissa päivässä

  M Milla small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hyvä seerumi.

  PK Piia K. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.