ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Yritystiedot

ShytoBuy.fi on menestyvä kansainvälinen kauneuden, terveyden ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt verkkokauppa. Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja pyrimme tarjoamaan tuotteita sekä miehille että naisille. Suomenkielinen verkkokauppamme aloitti kesällä 2015, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Yritystiedot

Haluamme aina tarjota ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. ShytoBuy verkkosivusto tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita kauneuden, terveyden ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Emme ainoastaan haluta tarjota sinulle laadukkaita tuotteita, vaan pyrimme pitämään huolta että tarjoamme erinomaisen palvelukokemuksen. Kehitämme tästä syystä toimintaamme jatkuvasti

people in a circle with hands in the middle to show diversity
man sitting at a desk working on a computer with multiple screens
office woman at a desk working weaaring a headset smiling

Arvomme

Aitous

on meillä tärkeää

Hienovaraisuus

palvelun laatu on meille tärkeää

Tiimityö

ilman tiimityötä emme voi menestyä

Kunnioitus

arvostamme asiakkaitamme

Erinomaisuus

on eteenpäin vievä voimavaramme

Sitoutuminen

koska tulokset ovat tärkeitä

Tuotevalikoima

Jokainen tuotteemme on valikoitu huolella eri valmistajilta ympäri maailmaa. Meille on erityisen tärkeää, että tuotteemme ovat turvallisia ja käyttötarkoitukseen sopivia. Useat valikoimamme luonnon raaka-aineista ovat olleet käytössä jo tuhansien vuosien ajan. Meiltä kysytäänkin usein, "toimivatko tuotteet todella?". Yksi menestyksemme salaisuuksista on olla lupaamatta liikoja. Vastaus on "kyllä". Tuotteet todellakin toimivat, mutta niiden vaikutusaika, ja sen kautta parhaimpiin tuloksiin pääseminen saattaa vaihdella. Monet asiakkaistamme palaavat tekemään ostoksia sivustollamme myös uudestaan, joten tuotteidemme on täytynyt todellakin toimia.

Yritystiedot

Yrityksemme on osa kansainvälistä Comfort Click Ltd konsernia, jolla on liiketoimintaa Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Henkilökuntamme on omistautunut tuotevalikoiman ja logistiikan jatkuvaan kehittämiseen parhaan mahdollisen ostokokemuksen takaamiseksi.

Tietosuoja

Kaikki asiakastiedot kulkevat salatun ja suojatun verisign- yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. Verisign-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan tietojasi. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin ja tilauksesi saapuu perille ilman, että kukaan tietää, mitä pakkaus sisältää. Emme myöskään luovuta tietojasi yrityksemme ulkopuolisille tahoille.

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota erikoistarjouksia, kilpailuja ja viimeisimpiä uutisia.

Nautittava ostokokemus

Asiakas on meillä kaikista tärkein, tästä syystä verkkosivumme on mahdollisimman helppo käyttää ja ostotapahtuma vaivaton. Käytämme uusimpia suunnittelun keinoja, jotta palvelukokemus on erinomainen kaikilla päätelaitteilla. Helppo käytettävyys auttaa sinua löytämään tuotteet helposti, jos kuitenkin kohtaat ongelman on apua nopeasti saatavilla. Tavoitat meidät chatissa, puhelimitse ja sähköpostitse. Tervetuloa ostoksille!

Olet saattanut nähdä meidät näissä julkaisuissa

logo of mens fitness which is a men's magazine published by American Media
logo of popular ladies magazine about wellbeing and health, womens health
logo of zoo which is a weekly mens magazine in the uk
logo of GT
logo of british aviation company since 1979 called flybe
logo of popular international mens lifestyle magazine publisher

Valikoimamme kattaa suositut laatubrändit

logo of eco masters which is a leading healthcare brand
logo of premium health and wellbeing products for men and women, maxmedix
lofo of remescar a high end daily skin care product company
Ortte Logo, Luxury Tea Infused Health And Wellbeing Company
body blendz logo
the logo of a popular diet food company Diet-Food logo

Lisäkysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset
Usein kysyttyä
Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä

Yrityksen kasvu

Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja pyrimme tarjoamaan luonnollisia tuotteita sekä miehille että naisille. Suomenkielinen verkkokauppamme aloitti kesällä 2015. Tällä hetkellä toimimme 13 eri maassa ja kasvamme jatkuvasti. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja pyrimme kehittämään palveluamme jatkuvasti samalla kun laajennamme uusille markkinoille.