• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Yritystiedot

Yritystiedot

ShytoBuy.fi on menestyvä kansainvälinen kauneuden, terveyden ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt verkkokauppa. Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja pyrimme tarjoamaan tuotteita sekä miehille että naisille. Suomenkielinen verkkokauppamme aloitti kesällä 2015, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Yritystiedot

Haluamme aina tarjota ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. ShytoBuy verkkosivusto tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita kauneuden, terveyden ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Emme ainoastaan haluta tarjota sinulle laadukkaita tuotteita, vaan pyrimme pitämään huolta että tarjoamme erinomaisen palvelukokemuksen. Kehitämme tästä syystä toimintaamme jatkuvasti

Arvomme

Aitous

on meillä tärkeää


Kunnioitus

arvostamme asiakkaitamme


Hienovaraisuus

palvelun laatu on meille tärkeää


Erinomaisuus

on eteenpäin vievä voimavaramme


Tiimityö

ilman tiimityötä emme voi menestyä


Sitoutuminen

Koska tulokset on tärkeitä


Tuotevalikoima

Jokainen tuotteemme on valikoitu huolella eri valmistajilta ympäri maailmaa. Meille on erityisen tärkeää, että tuotteemme ovat turvallisia ja käyttötarkoitukseen sopivia. Useat valikoimamme luonnon raaka-aineista ovat olleet käytössä jo tuhansien vuosien ajan. Meiltä kysytäänkin usein, "toimivatko tuotteet todella?". Yksi menestyksemme salaisuuksista on olla lupaamatta liikoja. Vastaus on "kyllä". Tuotteet todellakin toimivat, mutta niiden vaikutusaika, ja sen kautta parhaimpiin tuloksiin pääseminen saattaa vaihdella. Monet asiakkaistamme palaavat tekemään ostoksia sivustollamme myös uudestaan, joten tuotteidemme on täytynyt todellakin toimia.

Yritystiedot

Yrityksemme on osa kansainvälistä Comfort Click Ltd konsernia, jolla on liiketoimintaa Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Henkilökuntamme on omistautunut tuotevalikoiman ja logistiikan jatkuvaan kehittämiseen parhaan mahdollisen ostokokemuksen takaamiseksi.

Tietosuoja

Kaikki asiakastiedot kulkevat salatun ja suojatun verisign- yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. Verisign-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan tietojasi. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin ja tilauksesi saapuu perille ilman, että kukaan tietää, mitä pakkaus sisältää. Emme myöskään luovuta tietojasi yrityksemme ulkopuolisille tahoille.

Nautittava ostokokemus

Asiakas on meillä kaikista tärkein, tästä syystä verkkosivumme on mahdollisimman helppo käyttää ja ostotapahtuma vaivaton. Käytämme uusimpia suunnittelun keinoja, jotta palvelukokemus on erinomainen kaikilla päätelaitteilla. Helppo käytettävyys auttaa sinua löytämään tuotteet helposti, jos kuitenkin kohtaat ongelman on apua nopeasti saatavilla. Tavoitat meidät chatissa, puhelimitse ja sähköpostitse. Tervetuloa ostoksille!

Olet saattanut nähdä meidät näissä julkaisuissa

Valikoimamme kattaa suositut laatubrändit

Lisäkysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä

Yrityksen kasvu

Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja pyrimme tarjoamaan luonnollisia tuotteita sekä miehille että naisille. Suomenkielinen verkkokauppamme aloitti kesällä 2015. Tällä hetkellä toimimme 13 eri maassa ja kasvamme jatkuvasti. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja pyrimme kehittämään palveluamme jatkuvasti samalla kun laajennamme uusille markkinoille.