Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

8 ruoka-ainesta parantamaan halukkuuttasi

Jos olet viime aikoina kärsinyt alhaisesta libidosta, voi syy löytyä ruokavaliostasi. Sen sijaan, että muuttaisit koko ruokavaliosi, on olemassa joitain ruoka-aineita, joita syömällä voi tuntea olosi seksikkäämmäksi kuin koskaan.

8 ruoka-ainesta, jotka voivat parantaa halukkuuttasi

Jos olet viime aikoina kärsinyt alhaisesta libidosta, voi syy löytyä ruokavaliostasi. Et varmasitkaan tunne seksuaalisia haluja, kun energiatasosi ovat alhaalla tai tunnet olosi turvonneeksi. Sen sijaan, että muuttaisit koko ruokavaliosi, on olemassa joitain ruoka-aineita, joita syömällä voi tuntea olosi seksikkäämmäksi kuin koskaan. Nämä kannattaa siis lisätä ruokalistaan ja voit sanoa hyväksi haluttomuudelle:

Pihvi

Punainen liha (etenkin ruoholla ruokittu nauta) on erinomainen sinkin lähde. Samaa libidoa nostattavaa ravintoainesta löytyy myös ostereista. Sinkki lisää testosteronia ja hillitsee seksuaalista suorituskykyä heikentävää hormonia, prolaktiinia.

Lohi

Kalan Omega-3-rasva on erinomainen parantamaan verenkiertoa kehossa, mikä on erityisen tärkeää, kun halutaan lisätä verenkiertoa genitaalialueisiin. Ne voivat myös lisätä aivojen dopamiinia, joka aiheuttaa hyvän olon tunnetta.

Kananmunat

Kananmunan proteiini voi lisätä energiaa ja keskittymistä. Näitä kahta asiaa on harvoin liikaa. Lisäksi ne ovat hyvä B6-vitamiinin lähde auttaen tasapainottamaan hormonitasoja ja sääntelemään libidoa.

Makeuttamaton karpalomehu

Karpalo ei vain ehkäise virtsatientulehduksilta, vaan on myös luonnollinen diureetti, mikä auttaa sinua lievittämään pöhötystä. Ja kukapa ei haluaisi litteämpää vatsaa, kun aikaa ei ole paljon? Sekoita kaksi ruokalusikallista makeuttamatonta karpalomehua noin 200 millilitraan vettä, kun haluat vähentää turvotusta.

Ruusunmarjat

Ruusunmarjat sisältävät paljon antioksidantteja ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, mikä osaltaan voi aiheuttaa seksuaalista halukkuutta. Ruusunmarjat ovatkin tunnettuja seksuaalisten halujen lisääjiä. Tätä tehokasta marjaa on käytetty myös naisen libidoa lisäävissä Lady Prelox -kapseleissa

Suklaa

Onko mitään, mihin suklaa ei pystyisi? Suklaassa on erinomainen lemmenrohto, joka voi saada sinut todella tuntemaan olosi rentoutuneeksi. Stressittömyys onkin yksi ehto saavuttaakseen oikean mielentilan. Bonuksena, tumma suklaa sisältää yhdistettä nimeltään fenyylietyyliamiini, jonka on todettu vapauttavan samaa endorfiinia kuin seksi.

Kaurapuuro

Aamupalasi voi tosiaan lisätä testosteronia, mikä taas auttaa sinua seksuaalisessa suorituskyvyssä. Tämän lisäksi kaura sisältää L-arginiinia, jota on käytetty hoitamaan erektiohäiriöitä ja joka parantaa verenkiertoa klitorikseen. Tässä on tarpeeksi syytä vaihtaa sokerimurot kaurapuuroon.

Persikat

Tämä jo valmiiksi sensuelli hedelmä sisältää paljon C-vitamiinia, jonka on tutkimusten mukaan todettu kasvattavan naisen halukkuutta. Se myös auttaa parantamaan verenkiertoa, mikä tarkoittaa, että voit kiihottua vieläkin nopeammin.

Lue myös nämä