ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

7 Turvallista Ainesosaa Ihon Vaalennukseen

Silloin kun ongelmana ovat maksaläiskät kasvoissa, ja haaveissa kauniin tasainen ihonsävy, monet turvautuvat nopeita tuloksia lupaileviin, rankkoja kemikaaleja sisältäviin voiteisiin. Vaikka nämä voiteet saattavatkin lunastaa lupauksensa, löytyy niistä toisinaan myös haittavaikutuksia, jotka voivat kestää pitkänkin aikaa. Kaikeksi onneksi tämä huolenaihe on saanut aikaan myös hyvää: ihonhoitotuotteiden joukosta löytyy nykyisin runsaasti myös luonnollisista ainesosista valmistettuja tuotteita, joiden avulla ihon vaalennus hoituu täysin turvallisesti!

Kuinka ihoa voidaan vaalentaa?

Kemikaaleja sisältävät keinotekoiset aineet vaalentavat ihoa estämällä melaniinin tuotantoa. Useimmat näistä aineista ovat kuitenkin karsinogeenisiä, eikä niiden käyttöturvallisuudesta ole minkäänlaisia takeita. Kun tavoitteena on ihon vaalennus kotikonstein, kannattaa pysytellä loitolla tuotteista, jotka lupaavat liikoja ja saattavat aiheuttaa monenlaisia haittoja. Epätasainen ihon sävy ja maksaläiskien poisto hoituu parhaiten hellävaraisten, päivittäin käytettävien luonnollisten tuotteiden avulla. Ihotyypistä ja yksilöllisistä tarpeista riippuen nämä 7 vaalentavaa ainetta tekevät ihostasi kauniin heleän, luonnollisella tavalla:

 1. Bearberry-uute maksaläiskien hoitoon

  Bearberry-uute on luonnollinen ihoa vaalentava ainesosa, jonka avulla saat arvet, ihon tummat läiskät ja maksaläiskät pois. Lisäksi bearberry sisältää aurinkofilttereitä, jotka ehkäisevät auringon aiheuttamia ihovaurioita sekä ikääntymisen näkyviä vaikutuksia.

 2. Lakritsiuute tekee ihosta heleän

  Tämä tehokas ihoa vaalentava ainesosa valitaan usein apuun silloin, kun kyseessä on auringon aiheuttama vaurio, maksaläiskä tai muu ihon ongelma. Lakritsi auttaa myös hillitsemään liiallista öljyntuotantoa sekä rauhoittamaan ihon turvotusta ja kutinaa.

 3. Arganöljy auttaa epätasaiseen ihonsävyyn

  Nestemäisen kullan nimelläkin tunnettu Arganöljy ehkäisee näppylöitä, ja estää melaniinin tuotantoa, tuoden esiin ihon luonnollisen hehkun. Arganöljy tarjoaa lisäksi nuorekkaamman ilmeen, sillä se ehkäisee oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita.

 4. Porkkana kirkastaa ihoa

  Porkkanat sisältävät runsaasti A- ja E -vitamiineja sekä betakaroteenia, joten etsi porkkanaöljyä sisältäviä tuotteita. Porkkana ravitsee ihoa ja lisää sen vastustuskykyä auringonvalolle.

 5. Avokadoöljy maksaläiskiin ja arpiin

  Tämä superfood suorastaan pursuaa A-, B-, C- ja E -vitamiineja sekä tärkeitä ravinteita, mineraaleja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja kuten linoleiinihappoa. Avokadon hedelmälihan sisältämät kosteuttavat öljyt ravitsevat ihoa, tasoittavat ryppyjä ja kirkastavat ihoa.

 6. Nikotiiniamidia pigmenttihäiriöihin

  Nikotiiniamidi on B3-vitamiinin muoto, joka aktiivisesti vähentää maksaläiskiä sekä ihon pigmenttihäiriöitä. Paikallisesti käytettynä se tukee ihon rasvahappojen ja keramidin tuotantoa, jolloin iho tuntuu ja näyttää pehmeän kimmoisalta sekä nuorekkaalta. Lisäksi nikotiiniamidi vähentää hyperpigmentaatiota ja kirkastaa ihoa.

 7. Ginseng virkistää ihoa

  Tämä tehokas yrtti ehkäisee maksaläiskiä sekä epätasaista ihonsävyä. Se kirkastaa ja vaalentaa ihon sävyä estämällä melaniinin tuotantoa, ja suojaa ihoa aurinkovaurioilta sekä UV-säteiltä.

Ihon valkaisu tasoittaa ihon sävyä ja poistaa maksaläiskiä estämällä melaniinia sekä auringon aiheuttamia vaurioita. Hankkiessasi ihoa vaalentavia tuotteita valitse joukosta ne, jotka sisältävät luonnollisia kirkastavia ainesosia ja tuovat esiin ihosi hehkun hellävaraisesti, vahingoittamatta sitä lainkaan.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa