ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

5 vinkkiä rintojen kiinteyttämiseen imetyksen jälkeen

Imetys on tärkeä ja ainutlaatuinen tapahtuma sekä vastasyntyneelle vauvalle että äidille, mutta samalla se vaatii veronsa. Jos olet vastikään lopettanut vauvasi imettämisen saatat ihmetellä mitä rinnoillesi tapahtui, et ole ongelmasi kanssa yksin! Rintojen kiinteytys imetyksen jälkeen askarruttaa monia äitejä, ja onneksi on olemassa muutama luonnollinen keino, joiden avulla kauniit ja kiinteät rinnat ovat askeleen lähempänä!

 1. Säännöllinen kosteutus

  Avain kimmoisaan ja nuorekkaaseen ihoon piilee kosteutuksessa, joten kiinteät rinnat raskauden jälkeen ovat saavutettavissa tämän helpon tavan avulla! Voit käyttää mitä tahansa vartalovoidetta, mutta keskity erityisesti rintojen alueelle.

  Valitse hellävarainen vartalovoide ilman kemikaaleja tai tuoksuaineita, jotka saattavat luoda ihoärsytystä sinulle tai vauvallesi. Raskausrinnat hyötyvät erityisesti ravitsevista voiteista, jotka sisältävät esimerkiksi Sheavoita tai Aloe Veraa, ja huolehtivat sekä ihoa kosteuttavasta että kiristävästä vaikutuksesta.

 2. Rintojen kiinteytysvoiteet

  Rintojen kiinteytysvoide on erinomainen tapa saada samaan aikaan sekä päivittäinen kosteutus että rintoja kiinteyttävä vaikutus.

  Kiinteytysvoiteiden sisältämät aineosat eivät ainoastaan kosteuta ihoa syvältä, vaan lisäksi nostavat ja muokkaavat rintoja. Etsi voide, joka sisältää kiristäviä ainesosia kuten Kollageenia, kiinteyttäviä ainesosia kuten Ashwagandhaa tai Ginsengiä, sekä ravitsevia ainesosia kuten Jojobaöljyä.

 3. Hanki hyvin tukevat rintaliivit

  Yllättävän usealla naisella on yllään väärän kokoiset rintaliivit. Vaikka rintaliivit sopivat yllesi, ei tämä tarkoita sitä, että niiden istuvuus on hyvä tai että ne tarjoavat tarvittavaa tukea rinnoillesi. Raskaus ja rinnan muutokset hankaloittavat oikean koon löytämistä entisestään kehon muuttuessa ja muokkautuessa nopeaan tahtiin.

  Raskaus ja rinnat vaativat säännöllistä tarkastelua, jotta liivisi ovat varmasti sopivan kokoiset ja tarpeeksi tukevat. Monista kaupoista löytyy ilmainen mittauspalvelu, ja asiantuntevan myyjän avulla oikea koko löytyy nopeasti. Lisäksi kannattaa muistaa, että rintaliivit tulee riisua yön ajaksi, jotteivät ne estä tai hidasta verenkiertoa.

 4. Rintoja kiinteyttävät liikkeet

  Suorittamalla rintojen kiinteytysliikkeitä säännöllisesti voit kiinteyttää ja muokata rintakudoksen alla olevia rintalihaksia, sekä lisätä alueen verenkiertoa. Parhaat rintoja kiinteyttävät liikkeet muokkaavat sekä pientä että isoa rintalihasta.

  Lisää päivärutiiniisi tai treeniohjelmaasi punnerruksia sekä rintatyöntöjä. Voit myös käyttää käsipainoja treenin tehosteena.

 5. Rintoja kiinteyttäviä ruokia

  Tiesitkö, että eräät ruoka-aineet voivat kiinteyttää rintoja? Kun päänvaivaa aiheuttavat rinnat ja raskaus, voi apu löytyä myös fytoestrogeeniä sisältävistä ruoista. Tämä kasvipohjainen yhdiste imitoi kehon luonnollista estrogeeniä, joten tämän ainesosan lisääminen ruokavalioon voi tarjota luonnollisen tavan kiinteyttää rintoja ilman plastiikkakirurgia.

  Fytoestrogeeniä sisältäviä ruokia ovat mm. pellavansiemenet, soijapavut, edamame-pavut, tofu, seesaminsiemenet, valkosipuli, marjat, persikat, parsakaali, kukkakaali sekä ruusukaali.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa