ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

5 parasta eteeristä öljyä hilseen hoitoon

Voi ei, hilsettä! Jos olet joskus kärsinyt kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä päänahasta tiedät, että vaiva on todella epämukava. Hilse voi aiheuttaa myös päänahan rasvaisuutta sekä pienten öljyklönttien muodostumista. Ylimääräinen öljy ja kuolleet ihosolut voivat johtaa päänahan tulehdukseen ja punoitukseen, jolloin monet kääntyvät nopeiden ratkaisujen puoleen.

Tehokkaat hilseen hoitoon tarkoitetut tuotteet eivät kuitenkaan aina tuota haluttuja tai pysyviä tuloksia. Jos sinua kiinnostaa hilseen luonnonmukainen hoito ja hiusten luonnollinen terveys sekä kiilto, kannattaa sinun tutustua näihin 5 eteerisen öljyyn, jotka voivat auttaa hilseestä eroon pääsemisessä!

 1. Argan

  Runsaasti linoleenihappoja, antioksidantteja, omega-6-rasvahappoja sekä A-, C- ja E -vitamiineja sisältävä Arganöljy on hyvä eteerinen öljy hilseen hoitoon. Se voi auttaa ehkäisemään kutinaa ja hilseilyä aiheuttavaa päänahan tulehdusta. Tämä monipuolinen eteerinen öljy toimii hyvin myös tavallisena hiusöljynä tai -naamiona, hiussuihkeena sekä päänahan tehohoitona!

 2. Tea Tree

  Tea tree- eli teepuuöljy on yksi parhaista eteerisistä öljyistä silloin, kun kyseessä on hilseen luonnollinen hoito. Tea tree -öljy ehkäisee sekä sienien että bakteerien kasvua, joten se voi auttaa pääsemään eroon päänahan ongelman aiheuttajista. Lisäksi se auttaa tukeutuneita hiustuppeja ja ravitsee hiusjuuria. Lisää 4-5 pisaraa teepuuöljyä 2-3 ruokalusikalliseen mitä tahansa öljyä, kuten risiini- tai oliiviöljyä, ja hiero seos hiuksiin sekä päänahkaan. Anna öljyn vaikuttaa yön yli tai kahden tunnin ajan ennen hiusten pesua. Toista 2-3 kertaa viikossa kunnes huomaat tilanteen parantuneen, ja vähennä sitten yhteen hoitokertaan viikossa.

 3. Rosmariini

  Rosmariiniöljy tunnetaan sen elinvoimaisuutta tukevista ominaisuuksista, joten se on suosittu luonnollinen hoitokeino silloin, kun kutiseva päänahka ja hilse vaivaavat. Lisäksi rosmariiniöljy toimii tulehdusta ehkäisevänä agenttina, joka auttaa vähentämään hilsettä aiheuttavia sieniä ja bakteereja.

 4. Rohtosarviapila

  Rohtosarviapilaa käytetään laajalti hilseen ja muiden hiusongelmien luonnomukaiseen hoitoon. Se sisältää foolihappoa, proteiinia, nikotiinihappoa sekä A-, K- ja C -vitamiineja, ja on tehokas eteerinen öljy hilseeseen, kutinaan ja päänahan kuivuuteen. Kookosöljyyn yhdistettynä se voi olla todellinen hiusten ihmehoito.

 5. Manuka

  Manukaöljyn antibakteeriset ominaisuudet auttavat ehkäisemään bakteerien kasvua, joten se on yksi tehokkaimmista eteerisistä öljyistä hilseen hoidossa. Hiero muutama tippa kuivaa ja kutisevaa päänahkaa ravitsevaa Manukaöljyä päänahkaan, ja anna vaikuttaa yön yli.

Tiivistetysti

Nämä 5 eteeristä öljyä tarjoavat lukuisia tapoja ja hyötyjä terveille hiuksille ja päänahalle. Voit yhdistää niitä muihin öljyihin, hiusnaamion sekaan tai muihin tooppisiin tuotteisiin. Jo pieni määrä eteeristä öljyä voi tarjota huomattavia hyötyjä, ja säännöllinen käyttö takaa parhaita tuloksia. Ota eteeriset öljyt testiin, ja huomaa että hilseen luonnonmukainen hoito voi olla turvallista ja tehokasta!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa