ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

5 parasta luonnollista keinoa ruusufinnin hoitoon

Punaiset näppylät, usein toistuva kasvojen punoitus, laajentuneet verisuonet poskien alueella ja nenänympäryksen turvotus ovat selkeimmät ruusufinnin tunnusmerkit. Jos ruusufinniä ei hoideta, voi tämä krooninen ihosairaus johtaa nenän pullistumiin, polttavaan tunteeseen silmien alueella sekä toistuvaan oireiluun. Vaikka punoittavat kasvot on kosmeettinen vaiva, voi se aiheuttaa stressin ja häpeän tunteita.

Vaikka osa ihmisistä löytää helpotusta vaivaan ainoastaan lääketieteellisten toimenpiteiden, reseptilääkkeiden ja laserterapian avulla, voi ruusufinnin luonnonmukainen hoito tarjota turvallisen ja toimivan ratkaisun oireiden lievittämistä varten. Olemme koonneet tähän artikkeliin suosituimmat keinot ruusufinnin kotihoitoa varten.

 1. Käytä ruusufinnin hoitoon ihoa rauhoittavaa voidetta

  Relief Cream

  Useat luonnolliset ihonhoidossa käytetyt ja tulehdusta ehkäisevät raaka-aineet voivat auttaa lievittämään ruusufinnin aiheuttamaa kasvojen punoitusta. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Aloe vera
  • Rypäleensiemenuute
  • Vihreä tee -uute
  • Lakritsiuute
  • Kamomilla
  • Mustikkauute
  • Ginkgo Biloba
  • Hunaja
  • E-vitamiini
  • Niasiiniamidi
  • Rikki
  • Greippiuute
  • Aromaattiset öljyt kuten sitruunaruohoöljy, laventeliöljy ja teepuuöljy

  Aromaattisia öljyä ja tehokkaita kasviainesosia sisältävä kosteusvoide voi ehkäistä kasvojen punoitusta, ja huolehtia ihosi terveydestä turvallisesti ja luonnollisesti!

 2. Nauti tulehdusta ehkäiseviä ruokia

  Anti-inflammatory Foods

  Kosteuttavan ihovoiteen käyttö yhdistettynä ruusufinniä ehkäisevään ruokavalioon saattaa helpottaa oloasi. Ruusufinniä hoitavassa ruokavaliossa vältetään kofeiinia, gluteenia, sokeria, pähkinöitä, sekä mausteisia ja paistettuja ruokia. Näin oireet pysyvät kurissa helpommin. Ruokavalioon kannattaa lisätä runsaasti lehtivihreää, hedelmiä, terveellisiä rasvoja, laihaa proteiinia, vihreää teetä, valkosipulia, sipuleita, inkivääriä, kaalia ja parsakaalia.

 3. Opettele hallitsemaan stressiä

  Stress Management Techniques

  Stressi on yksi tärkeä ruusufinnin laukaiseva tekijä, joten eri stressinhallintatekniikoihin perehtyminen voi olla valtava apukeino ruusufinnin luontaishoidossa. Ota aikaa itsellesi ja nauti lempiharrastuksistasi, olipa kyseessä lukeminen, kirjoittaminen, taiteen tekeminen tai musiikin kuunteleminen. Myös jooga ja meditaatio voivat olla hyödyllisiä keinoja stressin ja ahdistuksen ehkäisemisessä, joten varaa niille aikaa päivärutiinissasi.

 4. Kokeile rauhoittavia aromaattisia öljyjä

  Soothing Essential Oils

  Lukuisat markkinoilta löytyvät ihonhoitotuotteet sisältävät ihoa ärsyttäviä ja haitallisia kemikaaleja sekä myrkyllisiä säilöntäaineita. Jos sinulla on ruusufinni vältä kaikkia happoja sisältäviä ihonpuhdistustuotteita, sekä bentsoyyliperoksidia ja salisyylihappoa sisältäviä voiteita. Valitse ruusufinnin luonnonmukaiseen hoitoon hellävaraisia tuotteita, jotka sisältävät aromaattisia öljyjä ja tulehdusta ehkäiseviä kasviainesosia. Helokkiöljy, ruusunmarjansiemenöljy, tea tree- eli teepuuöljy, manteliöljy sekä laventeliöljy ovat ravitsevia aineosia, jotka voivat auttaa pitämään ihosi terveenä, ja sopivat myös herkälle iholle.

 5. Älä unohda auringonsuojavoidetta

  Never Skip The Suncream

  Auringon aiheuttamat vauriot voivat pahentaa oireita, joten ruusufinnin luontaishoidossa ihon suojaaminen auringolta on avainasemassa. Auringonsuojavoide on nopea ja helppo suojakeino. Varmista, että valitsemasi aurinkovoide on suojakertoimeltaan vähintään SPF 30, ja että se on tarkoitettu herkälle ihotyypille.

Tiivistetysti

Tämä artikkeli esittelee 5 parasta keinoa ruusufinnin luonnonmukaiseen hoitoon. Jos tahdot hoitaa ruusufinniä luonnollisesti, ota testiin nämä viisi helppoa hoitokeinoa!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa