Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

5 parasta hoitoa hiustenlähtöön

Yhä useammin hiustenlähtö on enemmän kuin vain muutaman hiuksen menettäminen. Monille se voi muuttaa merkittävästi ulkonäköä ja itseluottamusta. Lue ja tutustu listaamaamme viiteen eri hiustenlähdön hoitomuotoon.

1. Ravinto

Ruokavalio yksistään ei pelasta hiuksiasi, mutta vanhassa sanonnassa ”olet mitä syöt” on tässäkin tilanteessa jotain toden perää. Et tule saavuttamaan terveitä hiuksia syömällä donitseja, sillä ravintoaineiden puute heikentää hiuskarvaa tehden niistä helposti katkeilevat. Vaikka ravintoaineiden syönti ei palauta hiustesi kasvua, voi proteiinien ja terveiden rasvojen saanti saada jäljellä olevat hiuksesi näyttämään paksummilta ja kiiltävämmiltä. B-vitamiinista tinkiminen voi häiritä karvasolujen muodostumista ja siten ehkäistä hiusten normaalia kasvua. Parhaat B-vitamiinin lähteet ovat proteiinipitoiset elintarvikkeet, kuten kana, kala, kananmunat ja sianliha sekä lehtivihreät, kuten pinaatti.

2. Hiustenlähtö Shampoot

Olet varmasti kuullut hiustenhoitotuotteista, jotka pyrkivät taistelemaan hiustenlähtöä vastaan. Mutta voiko shampoo todella auttaa kaljuuntumisessa? Valitettavasti, markkinoilla ei ole shampoota, joka todella pysäyttäisi kaljuuntumisen. Siitä huolimatta tuuheuttavat hiustenhoitoaineet, kuten Revita shampoovoivat parantaa jäljellä olevine hiustesi ulkonäköä. Lisäksi oikeiden ravintoaineiden tarjoaminen hiuksillesi niin sisäisesti kuin ulkoisesti voivat saada ne näyttämään terveemmiltä, joten kannattaa siis suosia luonnon yrttejä hiustenhoidossa. Normaaleihin shampoihin verrattuna, ne jotka on tehty näistä ainesosista voivat stimuloida päänahkaasi luonnollisesti parantaen verenkiertoa ja raviten hiustuppia.

3. Laser-laite

Hoitolassa tehtävät laser-valohoidot tai kotona käytettävät laserlaitteet, kuten Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärä, jotka kasvattavat uusia hiuksia stimuloimalla verenkiertoa kaljuuntuville alueille. Nämä laitteet eivät yleensä kuitenkaan tee ihmeitä hiusten kasvussa, mutta ne saattavat auttaa sinua säilyttämään olemassa olevat hiuksesi pidempään. Laservaloterapia ei välttämättä ole ratkaisu kaljuuntumiselle ja ne vaativat myös aikaa ja sitoutumista toimiakseen. Laserlaitteita tulisi käyttää n.15 minuuttia päivässä, kolmena päivänä viikossa saadaksesi tuloksia. Toisaalta, laservalohoidolla ei ole merkittäviä haittavaikutuksia ja voi toimia parhaiten niillä, jotka ovat havainneet hiustensa alkavan ohenemaan ja haluavat pitää kiinni olemassa olevista hiuksistaan.

4. Hiustensiirto leikkaus

Paras tapa saada takaisin menetetyt hiukset on kirurginen hiustensiirto. Toimenpiteessä lääkäri poistaa kaistaleen karvoitusta takaraivosta siirtäen sen kasvamaan kaljuuntuville alueille tehden päänahkaan pieniä viiltoja. Jos haluat välttyä arvilta, voit myös valita ”arvettoman” hiustensiirron. Tällöin siirrettävät hiukset istutetaan yksi kerrallaan pienillä rei’illä, jotka paranevat lähes huomaamatta, joten voit pitää hiuksesi silti lyhyenä. Jos olet kaljuuntunut niin, että sinulla ei ole paljoa siirrettävää hiusta jäljellä, voidaan siirto tehdä myös vartalon muilta karvoittuvilta alueilta, kuten rinnalta, vatsasta, selästä ja joskus jopa häpykarvoista. Vaikka kirurgiset toimenpiteet tuovat varmoja tuloksia nopeasti, ovat ne yleensä melko kalliita ja pitävät sisällään terveydellisiä riskejä.

5. Minoksidiili

Minoksidiili auttaa hidastamaan hiustenlähdön prosessia ja se on yksi parhaista keinoista säilyttää jäljellä olevat hiuksesi. Se saattaa jopa auttaa sinua kasvattamaan uutta haiventa. Enemmän hiusten uudelleen kasvua on nähtävissä päälaella kuin hiusrajassa. Kuitenkin, saata menettää uudelleen kasvattamasi haivenet, jos lopetat minoksidiilin käytön, lisäksi sillä saattaa olla vähäisiä sivuvaikutuksia, kuten kutina iholla.

Lue myös nämä