ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

5 parasta anti age -ainesosaa silmänympärysihon hoitotuotteissa

Se Oikea anti age -silmänympärysvoide saattaa hukkua valtavan valikoiman joukkoon: kuinka ihmeessä osaan valita itselleni sopivan tuotteen kaikkien vaihtoehtojen ja lupausten sekamelskasta?! Olemme koonneet tähän listaan 5 parasta anti age -ainesosaa, jotta juuri sinulle sopiva anti age silmänympärysvoide löytyisi mahdollisimman helposti ja nopeasti.

 1. Hyaluronihappo

  hyaluronic-acid

  Hyaluronihappo on yksi parhaista ainesosista silloin, kun kyseessä ovat anti age -silmänympärysvoiteet. Se voi auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kuten ryppyjä ja uurteita. Hyaluronihappo auttaa tukemaan ihon kosteustasapainoa, ja sen säännöllinen käyttö herkällä silmänympärysiholla voi tuoda iholle pehmeyttä, kiinteyttä sekä nuorekasta kimmoisuutta.

 2. Aloe Vera

  aloe-vera

  Tämä rauhoittava geeli on erinomainen valinta ohuelle silmänympärysiholle. Aloe vera on todella hellävarainen aineosa, joten se ei aiheuta punoituksen tai ihoärsytyksen vaaraa. Sen sijaan Aloe vera tarjoaa iholle tärkeää kosteutusta, ja auttaa tekemään silmänympärysihosta silkkisen pehmeän. Kuiva iho silmien ympärillä voi tehdä silmistä väsyneen ja vanhentuneen näköiset.

 3. Kollageeni

  collagen

  Kollageeni on yksi ihon tärkeimmistä yhdisteistä, mutta ikääntymisen myötä kehon luonnolliset kollageenitasot laskevat. Tästä syystä kollageenia sisältävä silmänympärysvoide voi auttaa nostamaan näitä tasoja, ja poistamaan silmien ympäriltä useita vuosia! Lisäksi kollageeni auttaa tukemaan ihon rakennetta, jolloin iho pysyy vahvempana ja kiinteämpänä pidemmän aikaa - ja juuri tätä silmien ympärillä oleva iho tarvitsee.

 4. Vihreä tee

  green-tea

  Vihreä tee ei ole ainoastaan maistuva juoma, vaan sillä voi olla silmillesi ihmeitä tekeviä vaikutuksia! Vihreän teen sisältämät antioksidantit auttavat taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, ja suojaavat ihoa ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavalta oksidatiiviselta stressiltä. Kun valitset vihreää teetä sisältävän anti age -silmänympärysvoiteen, voit auttaa ihoasi ja silmiäsi pysymään suojattuina, terveinä ja nuorekkaina.

 5. Aprikoosiöljy

  apricot-oil

  Virkistävän hedelmäisen tuoksun lisäksi aprikoosiöljyllä on muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitä on käytetty kirkastamaan maksaläiskiä sekä tummia silmänalusia, joten se voi auttaa tekemään silmistäsi virkeämmän näköiset. Aprikoosiöljy on myös hyvin kosteuttava ainesosa, ja tukee ihon kosteuttamista tehokkaasti.

Tiivistetysti

Kun ostoskoriisi seuraavan kerran päätyy anti age -silmänympärysvoide, muista tarkistaa sen sisältämät ainesosat ja etsiä mahdollisimman monta näistä 5 luonnollisesta raaka-aineista. Näin pääset nauttimaan parhaista tuloksista ilman haitallisia sivuvaikutuksia!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa